Bij Henk van Leeuwen Timmerwerken kunt u terecht voor een aantal specialismen. Naast vaste trappen, deuren, meubels, inloopkasten en maatwerk keukens kunt u geholpen worden bij een totale afbouwklus. Hout vormt daarin de basis. Uw ideeën vertalen wij naar creatieve oplossingen met als resultaat het interieur waar u van droomt.

Specialist in hout & vakmanschap sinds 1992, zoals het hoort.

Een vakkundige partner tijdens een afbouwklus

Een nieuwe woning of een verbouwing roept veel vragen op zich af waar verstand van zaken erg handig bij kan zijn. Helemaal als uw woning omgebouwd gaat worden is het fijn een partner naast u te hebben die mee kan denken in de afbouw van uw interieur.

Henk van Leeuwen Timmerwerken helpt al jarenlang bij het creëren van een droominterieur waar klanten zich écht thuis in voelen. Tijdens een totale afbouwklus, oftewel het afmaken van uw woning en interieur, heeft u aan Henk van Leeuwen Timmerwerken een partner die:

  • al uw ideeën aanhoort
  • uw ideeën vertaalt naar een ontwerp op maat
  • meedenkt om de ruimte in uw woning optimaal te benutten
  • deskundig advies kan geven bij totale afbouwklussen
  • het design dat u voor ogen heeft realiseert

Wat is er allemaal mogelijk?

Bij een totale afbouw ligt de focus op het volledig ontwerpen, creëren en realiseren van uw woning. Ideaal wanneer u een woning gaat verbouwen en grotendeels van het interieur volledig nieuw moet worden opgebouwd. Van een keuken tot binnendeuren en van trappen tot uw meubels, wij helpen u graag verder. Bij een totale afbouwklus is voor ons niks te gek.

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk?

Een match. Dat is waar u naar op zoek bent. Net zoals Henk van Leeuwen Timmerwerken dat is. Graag maken we daarom eerst kennis met u, bespreken we alle ideeën die u heeft en vertelt een van onze specialisten wat wij precies kunnen en doen. De kennismaking is uiteraard volledig vrijblijvend.

Mocht er een match zijn met ons team en het door ons gemaakte ontwerp dan starten wij graag met de realisatie van uw project.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.