Dakkapel

Een dakkapel is niet alleen maar mooi voor de lichtinval in huis… Door het extra daglicht en de frisse lucht is een dakkapel ook goed voor uw gezondheid. U staat s’morgens makkelijker op en het daglicht verbetert tevens uw productiviteit. Daarnaast geeft een dakkapel uw huis een absolute meerwaarde doordat er meer ruimte wordt gecreëerd. Wanneer er dankzij een dakkapel een extra slaapkamer kan worden gemaakt, wordt uw huis veel aantrekkelijker voor gezinnen en stijgt het in waarde.

Welke mogelijkheden zijn er voor een dakkapel?

Ieder huis en ieder dak is natuurlijk anders. Een standaard oplossing is vaak niet mogelijk. Hierdoor is een dakkapel op maat vaak de juiste keuze. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en eigen werkplaats aan iedere wens voldoen. Of u nu op zoek bent naar een dakkapel met één raam, meerdere ramen, een speciale houtsoort of een schuin dak op de dakkapel.

Mocht u ook aan de binnenkant wensen hebben, zoals een mooie vensterbank, dan kunnen wij hier uiteraard ook aan voldoen.

Dakkapel renovatie

Heeft u al een dakkapel, maar is deze toe aan vervanging? Dan kan, mits de dakopbouw nog in goede staat is, een renovatie voordeliger zijn dan vervangen. Een voordeel hiervan is dat de afwerking aan de binnenkant kan worden behouden. De buitenkant wordt voorzien van duurzame materialen. Enkele mogelijkheden:

  • Het vervangen van kozijnen.
  • Vervanging van boeiboorden
  • Vernieuwen van dakbedekking.
  • Het isoleren van de dakkapel

Hoe maken wij een dakkapel?

Allereerst gaan wij met u in gesprek om uw wensen in beeld te brengen. Aan de hand hiervan maken wij een bouwtekening. Na uw goedkeuring bouwen wij de dakkapel in onze eigen werkplaats waarna deze, in samenwerking met een dakdekker, geplaatst wordt op uw woning.

Wat kost het laten maken van een dakkapel of een dakkapel renovatie?

De kosten van zowel een nieuwe dakkapel als een dakkapel renovatie zijn afhankelijk een aantal factoren:

  • Welk materiaal er wordt gebruikt.
  • Hoe groot de dakkapel is.
  • Hoe de dakkapel afgewerkt dient te worden, denk hierbij aan verven.
  • Welke onderdelen dienen te worden vervangen.

Om ervoor te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan inventariseren wij eerst uw wensen. Vervolgens laten wij een specialist de staat van het dak bekijken. Op basis van deze factoren maken wij een vrijblijvende offerte.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe dakkapel?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een ‘kijkje in de keuken’ en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.