Vakkundige traprenovaties met hout

De trap is een van de meest gebruikte objecten in uw woning. Het is dan ook niet vreemd dat deze met verloop van tijd afslijt. Ook telkens opnieuw lakken of het bekleden van de traptreden met vloerbedekking zijn kortetermijnoplossingen. Wanneer u kiest voor een traprenovatie zal uw trap er weer uitzien als nieuw. De gehele trap wordt voorzien van nieuwe overzettreden en zijwanden, waardoor het eindresultaat de uitstraling heeft van een gloednieuwe massieve trap.

De trap is een van de meest gebruikte objecten in uw woning. Het is dan ook niet vreemd dat deze met verloop van tijd afslijt.

Ook telkens opnieuw lakken of het bekleden van de traptreden met vloerbedekking zijn kortetermijnoplossingen. Wanneer u kiest voor een renovatie van trappen zal uw trap er weer uitzien als nieuw. De gehele trap wordt voorzien van nieuwe overzettreden en zijwanden, waardoor het eindresultaat de uitstraling heeft van een gloednieuwe massieve trap.

Op zoek naar een kwalitatieve nieuwe trap? Wij creëren perfect passende trappen van duurzame materialen in zowel nieuwe als bestaande woningen. Een moderne open trap of een klassieke wenteltrap met authentieke details; hout past altijd. Met jarenlang vakmanschap en oog voor detail zorgt Henk van Leeuwen timmerwerken telkens weer voor een perfect eindresultaat.

Elke trap is maatwerk. Middels vakkundige ontwerptekeningen en ambachtelijk vakmanschap ontwikkelen wij de perfecte trap voor uw woning. Uw nieuwe trap wordt in onze eigen werkplaats met de hand vervaardigd. Zo bent u niet geboden aan standaard maten en heeft u alle vrijheid om al uw ideeën te verwezenlijken. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, esdoorn, mahonie, merbau, weng of bamboe. Zo wordt uw trap een uniek product dat nergens anders te verkrijgen is.

Na het vervaardigen van de traponderdelen wordt deze vakkundig opgebouwd in uw woning. Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: samen met de trap kunnen wij ook de lambrisering aanpakken. Verder kunnen we ook muurleuningen, traphekjes, balustrades en de overloop verzorgen. Zo bieden wij een vakkundig totaalpakket met de perfecte trap als eindresultaat. Wij voeren vakkundig uw trappen renovatie uit.