Deuren zijn niet alleen multifunctioneel, maar kunnen uw interieur of exterieur echt afmaken. Een goed passende deur versterkt dan ook de uitstraling van uw woning. Toch wordt het belang van vooral binnendeuren nog regelmatig onderschat. Ze zijn er vanuit praktisch oogpunt, maar tijdens een verbouwing staan nieuwe binnendeuren vaak niet op het lijstje met aanpassingen. Zonde, want de mogelijkheden zijn groter dan ooit. Denk aan schuifdeuren, glazen deuren en steellook deuren. Wat betreft buitendeuren zien we dat mensen vooral waarde hechten aan een mooie, kwalitatieve voordeur. Veiligheid en privacy spelen hierbij een grote rol. Daarnaast wordt een voordeur vaak gezien als het visitekaartje van een huis.

Wij begrijpen dat de zoektocht naar de perfecte deur op maat een hele opgave kan zijn. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om een geschikte deur te vinden. Om deze reden kunt u bij ons terecht voor binnendeuren op maat en buitendeuren op maat. Henk van Leeuwen is al 24 jaar dé specialist in deuren op maat.

Wilt u graag een deur op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vertellen we u alvast in het kort wat allemaal mogelijk is.

Deur op maat laten maken

Zijn de deuren van uw interieur of exterieur aan vervanging toe en wilt u graag een deur op maat laten maken? Dan bent u bij Henk van Leeuwen aan het juiste adres. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor binnendeuren op maat en buitendeuren op maat. Enthousiast geworden? Bezoek dan onze showroom in Susteren en laat u inspireren.

Bent u uitgekeken op uw huidige binnendeuren? Met de op maat gemaakte binnendeuren van Henk van Leeuwen kiest u zelf het ontwerp, de stijl, de kleur en het materiaal van uw deur. Wanneer de standaard maten van deuren niet passen, is een deur op maat de perfecte oplossing. Hierbij heeft u de keuze uit een opdek binnendeur, stompe binnendeur, schuifdeur of taatsdeur. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Binnendeuren op maat
Houten voordeur

Ook voor nieuwe buitendeuren kunt u bij Henk van Leeuwen terecht. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voordeur, garagedeur, achterdeur of openslaande tuindeuren, wij denken graag met u mee. Hierbij staan we niet alleen stil bij het ontwerp van de deur zelf, maar bespreken we ook meteen uw wensen rondom inbraakpreventie, geluidsdemping en het deurbeslag. Zo weet u zeker dat uw nieuwe deur op maat voldoet aan al uw verwachtingen.

Buitendeuren op maat

Waarom kiezen voor een deur op maat van Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is een timmerbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met een modern, verfijnd en hedendaags design. Het timmerbedrijf is een familie van experts die iedere dag opnieuw de handen ineenslaan om de meest kwalitatieve deuren op maat, trappen, maatwerk keukens, inloopkasten en unieke meubels te ontwerpen. Ieder interieur idee wordt hierbij vertaald naar een creatief ontwerp op maat dat geheel aansluit op de wensen en het interieur van de klant. Dus bent u op zoek naar échte specialisten in hout met jarenlange ervaring die graag met u meedenken? Neem dan nu contact met ons op. Henk van Leeuwen helpt u graag verder bij het realiseren van een deur op maat!