Deuren zijn niet alleen multifunctioneel, maar kunnen uw interieur of exterieur ook echt afmaken. Een goed passende deur versterkt dan ook de uitstraling van uw woning. Toch wordt het belang van vooral binnendeuren nog regelmatig onderschat. Ze zijn er vanuit praktisch oogpunt, maar tijdens een verbouwing staan nieuwe binnendeuren vaak niet op het lijstje met gewenste aanpassingen. Zonde, want de mogelijkheden zijn tegenwoordig groter dan ooit. Denk aan schuifdeuren, glazen deuren en stalen deuren. Wat betreft buitendeuren zien we dat mensen vooral waarde hechten aan een mooie, kwalitatieve voordeur. Veiligheid en privacy spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast wordt een voordeur vaak gezien als het visitekaartje van een huis.

Wij begrijpen maar al te goed dat de zoektocht naar de perfecte deur op maat een hele opgave kan zijn. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om in een winkel een geschikte deur te vinden. Om deze reden kunt u bij ons terecht voor binnendeuren op maat en buitendeuren op maat. Henk van Leeuwen is al 24 jaar dé specialist in deuren op maat. Onze experts gaan samen met u in gesprek over uw wensen en behoeften en vertalen dit in een uniek ontwerp op maat.

Wilt u graag een deur op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vertellen we u alvast in het kort wat allemaal mogelijk is.

Deur op maat laten maken

Zijn de deuren van uw interieur of exterieur aan vervanging toe? Dan bent u bij Henk van Leeuwen aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod aan mogelijkheden op het gebied van maatwerk binnendeuren en maatwerk buitendeuren. Enthousiast geworden? Bezoek dan onze showroom in Susteren en laat u inspireren.

Zijn uw binnendeuren dringend aan vervanging toe of bent u uitgekeken op de huidige binnendeuren? Met de op maat gemaakte binnendeuren van Henk van Leeuwen kiest u zelf het ontwerp, de stijl, de kleur en het materiaal van uw deur. Wanneer de standaard maten van deuren niet passen, is een deur op maat de perfecte oplossing. Hierbij heeft u de keuze uit een opdek binnendeur, stompe binnendeur, schuifdeur of taatsdeur. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Binnendeuren op maat
Houten voordeur

Ook voor nieuwe buitendeuren kunt u bij Henk van Leeuwen terecht. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe voordeur, garagedeur, achterdeur of openslaande tuindeuren, wij denken graag met u mee. Hierbij staan we niet alleen stil bij het ontwerp van de deur zelf, maar bespreken we ook meteen uw wensen rondom inbraakpreventie, geluidsdemping en het deurbeslag. Zo weet u zeker dat uw nieuwe buitendeuren voldoet aan al uw verwachtingen.

Buitendeuren op maat

Waarom kiezen voor Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is een timmerbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met een modern, verfijnd en hedendaags design.
Het timmerbedrijf is een familie van experts die iedere dag opnieuw de handen ineenslaan om de meest kwalitatieve deuren op maat, trappen, maatwerk keukens, inloopkasten en unieke meubels te ontwerpen. Ieder interieur idee wordt hierbij vertaald naar een creatief ontwerp op maat dat geheel aansluit op de wensen en het interieur van de klant. Dus bent u op zoek naar échte specialisten in hout met jarenlange ervaring die graag met u meedenken? Henk van Leeuwen helpt u graag verder!