Zolderkamer slaapkamer

Wilt u meer daglicht in uw kamer? Dan is een dakraam misschien wel de geschikte oplossing. Het zorgt voor een lichtere kamer waardoor uw ruimte groter lijkt. Een dakraam zorgt er tevens voor dat meer frisse lucht in uw woning kan komen wat leidt tot meer wooncomfort. Ieder huis is echter anders en daardoor is een standaard oplossing vaak niet mogelijk. Een dakraam op maat kan daarvoor de oplossing zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld van een oude zolderkamer een mooie werkruimte, slaapkamer of hobbyruimte maken.

Welke opties zijn er bij een dakraam op maat?

De dakramen van Henk van Leeuwen kenmerken zich door een hoog gebruiksgemak, goede ventilatie, grote hoeveelheid lichtinval en een hoge kwaliteit. Wij bieden twee soorten houten dakramen aan:

  • Tuimeldakraam oftewel tuimelvenster: het meest gekozen dakraam. Met scharnierpunten in het midden is het eenvoudig te gebruiken en kan het raam tot 180 graden kantelen. Dit zorgt ervoor dat zowel de binnen- als buitenkant van het dakraam makkelijk schoon te maken is van binnenuit.
  • Uitzettuimeldakraam oftewel uitzettuimelvenster: deze variant heeft het scharnierpunt aan de bovenkant van het raam. Dit zorgt ervoor dat het dakraam volledig naar buiten toe opent en gemakkelijk onderaan het raam te openen is. Daarnaast is het mogelijk om dit dakraam evenals het tuimeldakraam 180 graden te kantelen waardoor het makkelijk schoon te maken is.

De houten dakramen van Henk van Leeuwen kunnen geleverd worden met enkel-, dubbel- (HR++ glas) of driedubbel glas (triple glas) en zijn inbraakpreventief.

Wilt u profiteren van de voordelen van een dakraam, maar de ruimte daadwerkelijk groter maken? Bekijk dan snel onze dakkapellen pagina.

 

Welke extra opties zijn er bij een dakraam op maat?

Voor een optimaal comfort van het dakraam op maat kunt u nadenken of een insectenhor, zonwering, jaloezie, verduisterend- of lichtdoorlatend rolgordijn wenselijk zijn. Deze kunnen wij eventueel in samenwerking met een partner bedrijf voor u regelen.

 

Wat zijn de kosten van een dakraam op maat?

De kosten van een dakraam op maat zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het aantal dakramen en de groottes
  • Het gewenste glas en sluitingen
  • Het soort dakraam
  • Eventuele extra opties

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te komen doen in onze showroom.

Eerst voorbeelden van dakramen zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.