We brengen een groot gedeelte van ons leven door op ons werk. Laten we de ruimte waarin we zoveel tijd besteden dan ook zo aangenaam mogelijk aankleden. Een aangenaam gevoel begint bij de inrichting en uitstraling van uw kantoor. Henk van Leeuwen Timmerwerken helpt u bij het maken van een enkel kantoormeubel tot een geheel kantoor op maat.

Wat is een kantoorinrichting op maat?

Op kantoor moet er natuurlijk gewerkt worden. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte mag zijn voor een degelijke aankleding. U kunt bij ons terecht voor al het meubilair voor uw kantoorinrichting. Bij een kantoorinrichting op maat is namelijk alles mogelijk. Henk van Leeuwen creëert samen met u een passende oplossing. 

Voor Pure Minds in Heerlen toverden wij een ongebruikte hoek om in twee vergaderruimtes en een extra verdieping met een presentatieruimte. Een ideale oplossing voor het online marketingbureau waarbij optimaal gebruik werd gemaakt van de open ruimte. Bekijk hieronder de video van hoe wij te werk gingen en het resultaat wat daaruit is voortgekomen. 

De kantoorinrichting op maat voor Pure Minds.

Wat kost een kantoorinrichting op maat?

De inrichting van een kantoor op maat kan worden gemaakt zoals u dat wenst. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Dit hangt af van het type meubilair dat u op maat wilt laten maken, met welk materiaal het meubilair gemaakt dient te worden en de afmetingen van het meubilair. 

We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom maken we op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte. Henk van Leeuwen helpt u graag bij het realiseren van al uw wensen.

Hulp & tips voor een kantoorinrichting

Wij helpen graag bij het meedenken voor uw ideale kantoorinrichting. Daarom houden we bij het ontwerpen van uw kantoorinrichting altijd een aantal tips in ons achterhoofd. Deze delen we graag met u.

  • Verlichting. Probeer uw kantoor zo in te richten dat de ruimte met zoveel mogelijk daglicht gevuld wordt. Dit geeft het kantoor een natuurlijke uitstraling.
  • Ruimte. Wij proberen bij het realiseren van uw wensen zo min mogelijk ruimte verloren te laten gaan. Een open ruimte kan bijdragen aan een productieve werkomgeving.
  • Kleuren. Kleur vrolijkt uw kantoor op. Henk van Leeuwen zorgt voor een kantoorinrichting die naadloos aansluit op de rest van uw interieur. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze meubelspuiterij.
  • Extra’s. Vul uw kantoor aan met een aantal kantoorplanten of een sfeervolle verlichting. Dit draagt bij aan een prettige uitstraling.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe kantoorinrichting?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw kantoorinrichting én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.