Waar een tv meubel vroeger vooral praktisch moest zijn, is deze door de jaren heen veel veelzijdiger geworden. Tevens lopen smaken en vereisten ontzettend uiteen. Daarom is maatwerk voor tv meubels steeds gebruikelijker geworden.

Tv meubels op maat

Het tv meubel waar u naar op zoek bent nog niet kunnen vinden in de winkel? Of wilt u liever een minder ‘standaard’ tv meubel? Dan bent u aan het juiste adres, Henk van Leeuwen timmerwerken levert namelijk tv meubels op maat, vakkundig en met zorg voor u gemaakt! Een tv meubel is allang niet meer alleen het meubel waar de tv op geplaatst kan worden, door de jaren heen is het tv meubel veel functioneler geworden. Het leuke aan een tv meubel op maat is dat u zelf kunt kiezen welke functionaliteiten en uitstraling uw tv meubel moet hebben.

Woonkamer met tv meubel
Kast panoramavuur

Wat kost een tv meubel (op maat)?

Heeft u een bepaald tv meubel in gedachte en zou u graag willen weten wat dit gaat kosten? De prijs van een op maat gemaakt tv meubel hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Zoals het materiaal dat is gebruikt, de afmetingen van het tv meubel, de indeling van het tv meubel, denk hierbij bijvoorbeeld aan deurtjes, lades of kleppen. Toch nog niet helemaal zeker? Kom dan gerust een keer langs in onze showroom en bekijk onze tv meubel voorbeelden. Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend voorzien van advies!

Neem contact op

Welke mogelijkheden zijn er in tv meubels?

De mogelijkheden voor een tv meubel zijn oneindig. Laat ons weten welke materiaalgebruik en welke functionaliteiten u op het oog heeft en wij kunnen altijd voor u een mooi, nieuw ontwerp maken.
Een aantal mogelijkheden voor een tv meubel op maat:

  • Tv meubel met haard
  • Tv meubel met achterwand
  • Tv meubel met ombouw
  • Tv meubel als scheidingswand of room divider
  • Tv meubel zonder pootjes

Welk materiaal gebruiken voor een tv meubel?

Bij het maken van een tv meubel kan gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materiaal. Denk hierbij aan diverse soorten hout, uiteenlopend van hogedruklaminaat tot afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Qua afwerking zijn er natuurlijk ook meerdere opties, zo kunnen wij werken met glas voor een mooie strakke afwerking.

Vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun tv meubel op maat laten maken door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s hierboven voor voorbeelden van unieke tv meubels die Henk van Leeuwen op maat heeft gemaakt.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.