Henk van Leeuwen is de specialist in hout wanneer het gaat om de renovatie of verbouwing van woon- of bedrijfsprojecten. Hieronder treft u een lijst aan van actuele referenties van onze projecten. Heeft u over een van deze projecten nog vragen? Neem gerust contact met ons of onze opdrachtgevers op;

Hooizolder

Hooizolder verbouwd tot slaapkamer/badkamer. Nieuwe keuken, trap bekleed, schuren rondom gepotdekseld met houten panelen.

Interieur

Familie Hermans Tel: 046-4430668
Afscheiding tussen kamer en speelkamer (kamer en suite) incl. schuifdeuren met aan kamerkant boekenkasten en aan speelkamerkant kasten
met paneeldeuren.

Bibliotheek

Familie Kleintjens Tel: 046-4337550
Hele ruimte omgetoverd tot bibliotheek in Engelse stijl met boekenkasten rondom, radiatorkasten, parketvloer gelegd en plafonds bekleed met sierlijsten.

Trappen

Familie de Bruin Tel: 045-5219940
Trap bekleed met RVS-leuning en hekwerken.

Familie Laanen Tel: 06-54951827
Nieuwe trap geplaatst, kastruimte onder trap gemaakt en wanden en plafonds bekleed.

Nieuwe open trap

Familie Martens Tel: 06-12198745
Nieuwe klassieke verdiepingstrappen in speciaal model met draaiwerk. Klassieke architraaflijsten en plinten met neuten. Kastenwand in U-vorm met paneeldeuren.

Laat zelf een referentie over Henk van Leeuwen Timmerwerken achter?

Wilt u met ons en anderen delen op wat voor manier wij u van dienst zijn geweest en hoe u dit heeft ervaren? Vul dan onderstaand formulier in.

    Naam

    E-mail

    Project/Onderwerp

    Referentie