Wandkasten zijn er in vele verschillende soorten en maten, maar wat als u een unieke of bijzondere kast zoekt? Een kast die naadloos aansluit op uw interieur of bepaalde functionaliteiten heeft? Dan kunt u door Henk van Leeuwen een kast of wandkast op maat laten maken. Wij garanderen u dat u van een wandkast op maat veel meer plezier hebt. Bovendien is het een echte meerwaarde voor uw woning. Als u na enkele jaren een andere interieurstijl wilt, dan is een houten kast met slechts enkele aanpassingen compleet gerenoveerd.

Maatwerk opties voor kasten

Omdat Henk van Leeuwen de kast compleet voor u kan maken is zowel qua uitstraling als indeling in principe alles mogelijk. Dat betekent dat u een kast krijgt die volledig naar uw wens is en die niemand anders heeft. Met een maatwerk kast kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte, denk bijvoorbeeld aan een hoekkast, een kast onder een schuine wand of een kast die doorloopt tot het plafond. Wij maken elk soort kast, zoals een:

  • Schuifdeurkast
  • Boekenkast
  • Designkast
  • Inloopkast
  • Kast met barndeuren
  • Draaideurkast
  • Kantoorkast

Hoe wordt de wandkast gemaakt?

Bij Henk van Leeuwen kunt u kiezen uit verschillende soorten materiaal, zoals High Pressure Laminate, MDF, afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Daarnaast kan de kast worden afgewerkt met een specifieke kleur. U bepaalt zelf de afmeting en indeling van uw kast, het materiaal en het type kastdeur, lade en/of kleppen. Bij deurpanelen kunt u kiezen uit alle verschillende kleuren, houtnerf decors en/of glas. Uiteraard is het mogelijk om de kast af te laten werken met verlichting of wat u verder voor ogen heeft. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij vertalen het in een prachtig design.

Wanneer er een akkoord is op de bouwtekening vervaardigen wij de kast in onze werkplaats. Vervolgens monteren wij de kast op locatie. U hoeft alleen de deur voor ons open te doen.

Wat kost een kast op maat?

Omdat maatwerk elke keer anders is, bepalen een aantal factoren de prijs van uw kast:

  • De afmetingen van de kast.
  • Het soort hout dat u wilt gebruiken.
  • Hoeveel en welke laden/deuren de kast heeft.

Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan gaan we graag eerst met u in gesprek over uw wensen. Na dit gesprek maken wij een vrijblijvende offerte.

Eerst voorbeelden van kasten en wandkasten zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor kasten en functionele indelingen én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste interieurtrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.