Schuur

Kozijnen zijn bepalend voor de uitstraling van uw huis. Het zijn echte blikvangers die uw huis het juiste karakter kunnen geven. Maar wat als u op zoek bent naar houten kozijnen met een een afwijkende maat? Bij Henk van Leeuwen kunt u terecht voor alle soorten houten kozijnen op maat. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een enkel houten kozijn of meerdere houten kozijnen, wij helpen u graag verder.

Wat zijn de mogelijkheden voor houten kozijnen op maat?

Wanneer u nieuwe houten kozijnen koopt wilt u hier natuurlijk jarenlang van kunnen genieten. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten houten kozijnen:

  • Grenenhout kozijnen
  • Vurenhout kozijnen
  • Hardhout kozijnen

Het is belangrijk dat houten kozijnen op de juiste manier geplaatst worden voor een maximale thermische en akoestische isolatie. Onze houten kozijnen zijn uitgerust met degelijk hang- en sluitwerk waardoor deze inbraakwerend zijn.

De houten kozijnen van Henk van Leeuwen kunnen geleverd worden met enkel-, dubbel- (HR++ glas) of driedubbel glas (triple glas). U kunt er eventueel voor kiezen om houten kozijnen te laten plaatsen met ruitjes voor een authentieke uitstraling. Daarnaast kunt u kiezen of u een draaikiepkozijn, draaikozijn, valkozijn, guillotine kozijn of vast kozijn wilt hebben. Wij leveren naast houten kozijnen ook houten deurkozijnen, houten schuifpuien en houten tuindeuren.

 

Wat zijn de voordelen van houten kozijnen?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van houten kozijnen ten opzichte van bijvoorbeeld kunststof kozijnen. Houten kozijnen zijn goedkoper, milieubewuster en veel makkelijker te bewerken. Wanneer u de kleur van uw kozijnen zat bent, kunt u deze gemakkelijk een andere kleur geven. Daarnaast hebben houten kozijnen een ambachtelijke en authentieke uitstraling en een hogere isolatiewaarde. Zij bieden een perfecte bescherming tegen weersinvloeden en geluidsoverlast.

 

Wanneer zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe?

Wanneer uw oude kozijnen beginnen te rotten of wanneer deze open naden en kieren heeft wordt het tijd om uw huidige kozijnen te vervangen. Met nieuwe kozijnen zal uw woning een stuk beter geïsoleerd zijn wat resulteert in een lagere energierekening.

 

Wat kosten houten kozijnen op maat?

De kosten van nieuwe houten kozijnen op maat hangen af van een aantal punten. Denk hierbij aan:

  • Het aantal kozijnen en de afmetingen
  • Het soort hout en glas
  • Gekozen hang- en sluitwerk

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te komen doen in onze showroom.

Eerst voorbeelden van kozijnen zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.