Een trap springt vaak meteen in het oog wanneer u door de voordeur de hal binnenstapt. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen ervoor kiezen om de trap één geheel te maken met de rest van het interieur.  

Denkt u er al een tijdje over na om uw trap opnieuw te laten bekleden of is het juist tijd voor een nieuwe trap op maat? Henk van Leeuwen is al 24 jaar dé specialist in zowel maatwerk trappen als hoogwaardige traprenovatie.

Dankzij de vele maatwerkmogelijkheden bent u bij Henk van Leeuwen niet gebonden aan een bepaalde stijl, maar kunt u juist zelf tot in de kleinste details de look and feel van uw trap op maat bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke trap, eiken trap, een trap met authentieke details of juist een moderne trap waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. Uw maatwerk trap wordt namelijk met echt ambachtelijk vakmanschap vervaardigd. Heeft u iets specifieks in gedachten? Wij denken graag mee en houden wel van een uitdaging! Ons team van professionals vertaalt uw wensen met veel passie in een uniek, verfijnd design. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen die jarenlang meegaan. Enthousiast geworden? Hieronder bespreken we alvast een greep uit de mogelijkheden.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Is uw vaste trap compleet toe aan vernieuwing of is traprenovatie voldoende? Wij zijn gespecialiseerd in zowel traprenovatie in Limburg als in het ontwerpen en plaatsen van volledig nieuwe trappen op maat. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden. Heeft u behoefte aan extra informatie of advies? Bezoek dan onze showroom in Susteren en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Klassieke trap in ere hersteld | Henk van Leeuwen

Is de kwaliteit van uw bestaande trap nog goed, maar past de uitstraling van de trap niet zo goed bij de warme uitstraling van uw interieur? Dan is een traprenovatie met hout de perfecte oplossing. De houten afwerking oogt knus en geeft de trap een tijdloze uitstraling.

Traprenovatie met hout
Houten trap met loopbrug | Henk van Leeuwen

Wilt u graag een vaste trap naar zolder laten maken of heeft u een specifieke bouwkundige verandering in gedachten? Dan kan een nieuwe trap op maat uitkomst bieden. Wij vertalen uw wensen in een maatwerk trap, waarbij u niet gebonden bent aan standaardmaten, maar juist tot in de kleinste details de look and feel van uw trap kunt bepalen. 

Trap op maat
Traprenovatie PVC mFLOR | Henk van Leeuwen

De PVC trapbekleding van mFLOR is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, is enorm sterk en heeft een perfecte akoestische demping. Hierdoor heeft u niet veel last van loopgeluiden. Daarnaast is de PVC trapbekleding van mFLOR erg slijtvast en makkelijk te onderhouden. Overweegt u PVC traprenovatie? Wij geven u graag een kostenindicatie.

PVC traprenovatie van mFLOR

Waarom kiezen voor Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren is een timmerbedrijf in Zuid-Limburg dat ambachtelijk vakmanschap combineert met een modern, verfijnd en hedendaags design. 

Het timmerbedrijf is een familie van experts die iedere dag opnieuw de handen ineenslaan om de meest kwalitatieve trappen, maatwerk keukens, inloopkasten en unieke meubels te ontwerpen. Ieder interieur idee wordt hierbij vertaald naar een creatief ontwerp op maat dat geheel aansluit op de wensen en het interieur van de klant. Dus bent u op zoek naar échte specialisten in hout met jarenlange ervaring die graag met u meedenken? Neem dan nu contact met ons op. Henk van Leeuwen helpt u graag verder!