In de loop der jaren heeft Henk van Leeuwen timmerwerken naam gemaakt met het maken en renoveren van trappen. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en het ongekende vakmanschap zijn de mogelijkheden talrijk. Geen enkele trap is immers hetzelfde.

Traprenovatie, waarbij we de trappen renoveren weer als nieuw maken, kan worden uitgevoerd met diverse houtsoorten en profielen. Op de oude treden wordt een massief houten overzet trede geplaatst, waarbij we – als enige in Nederland – gebruik maken van een zelf ontworpen aluminium profiel. Een ander aantrekkelijk materiaal voor trap renovatie is mFLOR. Deze PVC vloerbekleding is zeer gebruiksvriendelijk en is voor het oog nauwelijks van echt te onderscheiden.

Een houten trap renoveren? Wij ook volledig nieuwe trappen van diverse houtsoorten, geheel afgestemd op uw woning en persoonlijke wensen. Daarbij kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, mahonie en Amerikaanse esdoorn. Vakmanschap pur sang, dat u met een vertrouwd hart aan ons kunt overlaten.

De perfecte trappenrenovatie? Wij maken hem graag voor u! Veel tevreden klanten lopen inmiddels dagelijks over hun renovatie trappen.

Vakkundige traprenovaties met hout

Traprenovaties met hout

De trap is een van de meest gebruikte objecten in uw woning. Het is dan ook niet vreemd dat deze met verloop van tijd afslijt. Ook telkens opnieuw lakken of het bekleden van de traptreden met vloerbedekking zijn kortetermijnoplossingen.

Lees meer

Vakkundige mFLOR traprenovaties

mFLOR traprenovatie

De warme, natuurlijk uitstraling van hout met het gebruiksgemak van PVC? Dat kan! Met de PVC vloeren uit de mFLOR collectie creëren we trapbekleding op maat, die bijna niet van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is.

Lees meer

Nieuwe trappen op maat gemaakt

Nieuwe trappen op maat

Op zoek naar een kwalitatieve nieuwe trap? Wij creëren perfect passende trappen van duurzame materialen in zowel nieuwe als bestaande woningen. Een moderne open trap of een klassieke wenteltrap met authentieke details.

Lees meer