Een trap springt meer in het oog dan welk ander deel van het huis dan ook. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen kiezen om de trap één te maken met de rest van het interieur. Wilt u de trap opnieuw laten bekleden of een compleet nieuwe trap naar uw wens? Henk van Leeuwen is al 24 jaar de specialist in zowel nieuwe trappen als traprenovatie. Wij denken graag met u mee om de trap naar wens samen te stellen en kunnen u verschillende voorbeelden laten zien.

Bij Henk van Leeuwen bent u niet gebonden aan een bepaalde stijl. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke trap, een trap met authentieke details of juist een hele moderne trap met gebruik van verschillende materialen. Uw trap wordt namelijk nog met echt ambachtelijk vakmanschap vervaardigd. Daag ons dus gerust uit met uw ideeën. Wij vertalen uw wens naar een uniek, verfijnd design. Uw trap wordt gemaakt met alleen de allerbeste materialen die jaren meegaan.

Traprenovatie of nieuwe trap?

Is uw trap compleet toe aan vernieuwing of kan een traprenovatie voldoende zijn? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden of kom voor een vrijblijvend advies even langs bij onze showroom.

Vakkundige traprenovaties met hout

Wilt u uw trap laten renoveren met hout?
Een houten afwerking oogt warm en maakt de trap bovendien tijdloos.

Traprenovaties met hout
Nieuwe trappen op maat gemaakt

Een vaste trap naar de zolder, of een specifieke bouwkundige verandering in gedachten? Dan kan een nieuwe trap op maat de uitkomst bieden.

Nieuwe trap op maat
Vakkundige mFLOR traprenovaties

PVC heeft een perfecte akoestische demping, is enorm sterk, gemakkelijk te onderhouden en heeft een antisliplaag.

Traprenovatie met PVC van mFLOR