Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor uw keukenrenovatie in Limburg? Henk van Leeuwen Timmerwerken helpt u bij het opknappen van uw keuken zodat deze weer tot leven komt. Een compleet nieuwe en frisse look voelt aan als een geheel nieuwe keuken. Werk aan of voor uw keuken in Limburg? Laat het ons weten.

Bij een keukenrenovatie hoort ook vaak nieuwe (inbouw)apparatuur. Soms moeten er dan aanpassingen in de keuken worden gedaan. Wij bedenken een passende en slimme oplossing voor iedere keuken, geheel op maat. Daarnaast neemt uw huis in waarde toe wanneer u uw keukenrenovatie zal uitbesteden bij onze vakkundige professionals. Een keukenrenovatie is daarom ook een goede optie als u uw huis wilt verkopen.

Kijk gerust verder op onze pagina en ontdek wat Henk van Leeuwen Timmerwerken voor u kan betekenen! Of neem direct contact op!

Wat kost een keuken renoveren?

In de meeste gevallen kost een keukenrenovatie minder dan een nieuwe keuken.

Wat een keukenrenovatie precies kost hangt natuurlijk af van:

  • Uw specifieke wensen
  • De grootte van de keuken
  • De te vervangen apparatuur

Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd kunnen wij handige tips en een eerlijk advies geven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Met zijn jarenlange ervaring is Henk van Leeuwen de keukenrenovatie specialist. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.

Eerst inspiratie voor uw keukenrenovatie?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol keukeninspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste keukentrends.

Email-teken