Nieuwe trappen op maat gemaakt

Op zoek naar een kwalitatieve nieuwe trap? Wij creëren perfect passende trappen van duurzame materialen in zowel nieuwe als bestaande woningen. Een moderne open trap of een klassieke wenteltrap met authentieke details; hout past altijd. Met jarenlang vakmanschap en oog voor detail zorgt Henk van Leeuwen timmerwerken telkens weer voor een perfect eindresultaat.

Elke trap is maatwerk. Middels vakkundige ontwerptekeningen en ambachtelijk vakmanschap ontwikkelen wij de perfecte trap voor uw woning. Uw nieuwe trap wordt in onze eigen werkplaats met de hand vervaardigd.

Zo bent u niet geboden aan standaard maten en heeft u alle vrijheid om al uw ideeën te verwezenlijken. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, esdoorn, mahonie, merbau, weng of bamboe. Zo wordt uw trap een uniek product dat nergens anders te verkrijgen is.

Na het vervaardigen van de traponderdelen wordt deze vakkundig opgebouwd in uw woning. Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: samen met de trap kunnen wij ook de lambrisering aanpakken. Verder kunnen we ook muurleuningen, traphekjes, balustrades en de overloop verzorgen. Zo bieden wij een vakkundig totaalpakket met de perfecte trap als eindresultaat.