Heeft u een nieuwe woning of gaat u flink verbouwen? Dan heeft u misschien specifieke wensen waarbij een nieuwe trap op maat de oplossing kan zijn. Een nieuwe trap op maat wordt geheel naar uw wens gemaakt, waardoor u niet bent gebonden aan standaardmaten.

Hoe wordt uw nieuwe trap gemaakt?

In de showroom maken wij een ontwerptekening. Na akkoord wordt uw nieuwe trap op maat in onze eigen werkplaats met de hand vervaardigd. Na het vervaardigen van de traponderdelen wordt de trap op locatie vakkundig in elkaar gezet. Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: samen met de trap kunnen wij ook de lambrisering aanpakken. Verder kunnen we ook muurleuningen, traphekjes, balustrades en de overloop verzorgen. Kortom een totaalpakket met de perfecte trap als eindresultaat.

Uit welke trappen kunt u kiezen?

Er zijn veel verschillende trappen. Wanneer u kiest voor een trap op maat is immers alles mogelijk. Er zijn verschillende soorten trappen:

  • Steektrappen: een trap in rechte lijn naar de verdieping, zowel open als gesloten.
  • Onderkwart en bovenkwart trappen: trappen die in de looprichting een kwartslag draaien.
  • Wenteltrap: deze trap gaat in een spiraal omhoog. Hier kan worden gespeeld met de steilheid.
  • Zwevende trap: deze moderne trap wordt rechtstreeks aan de muur bevestigd.
  • Halfslag trap: deze trap draait 180 graden rondom een spil, zowel open als gesloten.

Henk van Leeuwen creëert de nieuwe trap op maat naar uw wens met oog voor detail en kwaliteit.

Welke houtsoorten voor een nieuwe trap op maat?

Hout past altijd, blijft lang mooi en kan op verschillende manieren worden bewerkt. Er zijn diverse houtsoorten mogelijk zoals eiken, gestoomd beuken, esdoorn, mahonie, merbau, weng of bamboe. U kunt uw trap ook laten uitvoeren in andere materialen, zoals PVC.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe trap?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol trappeninspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.