Een dressoir valt vaak pas op als u er geen meer heeft. Naast het feit dat het een handige plek kan zijn om uw alledaagse spullen in op te bergen, kan het ook een mooie eye-catcher zijn binnen uw interieur. Dressoirs zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, maar een dressoir op maat van Henk van Leeuwen geeft uw interieur net dat beetje extra.

Dressoir op maat

Een dressoir op maat kent oneindig veel mogelijkheden en kan op iedere plek in huis enorm handig zijn. Daarnaast kunnen wij uw dressoir in verschillende stijlen maken. We kijken graag met u mee naar de kleur en afwerking die het best bij uw interieur past. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw dressoir op maat naadloos aansluit op de rest van uw woning. Laat u verrassen door Henk van Leeuwen. Een passende oplossing is namelijk altijd mogelijk.

Wat zijn de mogelijkheden bij een dressoir op maat?

Bij het maken van een dressoir op maat kan er gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten hout zoals hogedruklaminaat, afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Ook de indeling van uw dressoir op maat kan naar wens worden gemaakt. U kunt zelf bepalen hoeveel lades, rekken of manden er verwerkt worden in het dressoir. Tot slot werken wij uw dressoir op maat af met verlichting en/of spiegels.

We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij graag eerst uw wensen en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.

Welke functionaliteiten kan een dressoir hebben?

Een dressoir op maat kan verschillende functionaliteiten hebben. Een dressoir is voornamelijk handig als opbergruimte en zorgt voor een optimale ruimtebezetting in uw huis. Daarnaast draagt een dressoir ook bij aan de sfeer in uw woning. Vele klanten gingen u al voor en hebben hun wensen laten vervullen door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s voor voorbeelden van unieke dressoirs.

Bent u op zoek naar een dressoir voor bij uw tv? Misschien is een tv meubel op maat wel iets voor u!

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe dressoir?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw dressoir op maat én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.