Slaapkamer op maat

Begin en eindig de dag in een stijlvolle slaapkamer waar u helemaal tot rust komt. Een strakke uitstraling, bouwkundige uitdagingen of mooie details… Wij kunnen uw slaapkamer geheel op maat maken, volledig naar uw wens.

Ruimte verbouwen tot slaapkamer

Wij kunnen iedere ruimte verbouwen tot een prachtige slaapkamer, zoals de zolder of zelfs de garage. Door de ruimte te voorzien van een dakkapel of een dakraam creëert u meer rust en licht. Komt u een kijkje nemen in de showroom? Neem dan alvast foto’s mee voor een eerste advies. Samen komen we tot mooie ideeën!

Een zolderslaapkamer heeft meestal een schuin dak, waardoor een normale kledingkast vaak niet past. Een goed ontworpen slaapkamer meubel kan enorm veel opbergmogelijkheden bieden. Zo kunt u met praktische oplossingen optimaal gebruik maken van de ruimte.

Slaapkamerkast op maat

Wilt u een slaapkamerkast of inloopkast met een specifieke indeling? Ook aan deze wensen kunnen wij voldoen. Wij kunnen stijldeuren maken in iedere gewenste stijl, zoals landelijk, klassiek en modern. Daarnaast kunnen wij uw slaapkamerkast op maat voorzien van alle opties die u maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een ladenblok, een schoenenrek, garderobelift en verlichting.

Slaapkamer en suite

Heerlijk, zeer comfortabel en de ultieme luxe! Direct vanuit het bed de douche in… Een badkamer helemaal voor uzelf. Bij een slaapkamer en suite combineert u twee ruimtes in één ruimte.

Tv uit het zicht met een tv-lift

Even tv kijken voor het slapengaan, of wellicht als u wakker wordt… Een heerlijke luxe, maar wanneer u geen tv kijkt wilt u deze misschien niet in het zicht. Een meubel met tv-lift kan hiervoor de oplossing zijn. De lift kan zowel uit het bed komen als uit een kast.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden van slaapkamer meubilair op maat. Henk van Leeuwen Timmerwerken maakt van uw ideeën een mooi en kwalitatief design. De slaapkamermeubels worden vervaardigd in onze werkplaats en vervolgens vakkundig in uw slaapkamer gemonteerd.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe slaapkamer?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste slaapkamertrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een ‘kijkje in de keuken’ en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.