Ondanks dat steeds meer boeken ook digitaal worden uitgebracht en papieren kranten verdwijnen is de boekenkast aan een echte opmars bezig in Nederland. Het is een eyecatcher en straalt nostalgie en gezelligheid uit. Veel Nederlanders houden ervan om regelmatig een boek te lezen. Wat is er nu mooier dan uw eigen collectie te gebruiken bij het inrichten van uw kamer? Met een boekenkast op maat kunt u op elke gewenste plek een boekenkast maken.

Wat zijn de mogelijkheden bij een boekenkast op maat?

Het mooie van een boekenkast op maat is dat deze uniek is en afgestemd op de inrichting van uw kamer. Zo past deze perfect bij uw interieur. Daarnaast kan deze kast ook dienen als opberging van uw CD, DVD en Blu-ray collectie of andere waardevolle spullen. Ook kunt u deze kast bijvoorbeeld aankleden met beeldjes en/of planten.

Qua afwerking zijn er eindeloos veel opties. Zo kunt u zelf kiezen hoe u de kast ingericht wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan kastjes, legplanken, ladeblokken en open vakken. Ook zijn de populaire boekenkast Engelse stijl of ensuite opties waar u voor kunt kiezen.

Wat zijn de kosten van een boekenkast op maat?

De kosten hangen sterk af van een aantal zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het soort materiaal
  • De gewenste indeling
  • De hoogte, breedte en diepte
  • Eventuele extra opties zoals verlichting

Voordat wij voor u aan de slag gaan, maken wij graag een vrijblijvende offerte. Zo weet u wat de uiteindelijke kosten zullen zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom om uw wensen te bespreken.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe boekenkast?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Graag inspireren wij u met onze laatste projecten en de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.