De droom van iedere vrouw en enkele man is natuurlijk een inloopkast. Inloopkasten bieden een zee aan ruimte waar kleding, schoenen en accessoires kunnen worden opgeborgen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje ruimte waar je eigenlijk niks mee doet.

Luxe inloopkasten op maat

Bij een luxe inloopkast op maat is alles mogelijk. Of u nu een beperkte ruimte in huis heeft die handig moet worden ingedeeld of een grote ruimte waarbij u niet weet waar u moeten beginnen. Wij kunnen u helpen. Laat u verrassen door Henk van Leeuwen. Een passende oplossing is altijd mogelijk. 

Wat kost een inloopkast op maat?

U kunt een inloopkast op maat laten maken in alle soorten en maten. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren waar u zelf invulling geeft.

  • De afmetingen van de inloopkast (hoogte, breedte en diepte)
  • Het materiaal van de inloopkast (hout, kunststof, rvs, staal etc.)
  • De indeling van de inloopkast (planken, rekken, manden, kledingstang etc.)
  • Extra opties zoals bijvoorbeeld verlichting, spiegels of een locker.

Uw inloopkast op maat kan volledig worden afgestemd op uw interieur. We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij graag eerst uw wensen en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.

Welk materiaal is er mogelijk bij een inloopkast?

Bij het maken van een inloopkast kan gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten hout zoals hogedruklaminaat, afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Qua afwerking zijn er natuurlijk ook meerdere opties, zo kunnen wij werken met glas of verlichting.

Vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun wensen laten vervullen door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s voor voorbeelden van unieke inloopkasten. 

Eerst inspiratie voor uw nieuwe luxe inloopkast?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw inloopkast én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.