Wat is er mooier dan een tuinpoort die volledig aansluit bij de stijl van uw woning, tuin en schutting? Henk van Leeuwen is de specialist voor tuinpoorten op maat. In onze werkplaats vervaardigen wij tuinpoorten op maat welke volledig zijn ontworpen naar uw wensen. Bij ons zijn afwijkende afmetingen geen probleem. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van het beste hang- en sluitwerk zodat u vele jaren onbezorgd van uw tuinpoort kunt genieten.

Welk hout is mogelijk voor mijn tuinpoort op maat?

Henk van Leeuwen maakt uitsluitend houten tuinpoorten op maat. Dit kunnen volledig houten tuinpoorten zijn of tuinpoorten met een stalen frame voor extra stevigheid. Doordat onze tuinpoorten van hout gemaakt zijn geeft dit een natuurlijke uitstraling en is het bovendien duurzaam. Er zijn veel verschillende houtsoorten waaruit u kunt kiezen voor uw nieuwe tuinpoort. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Douglashout
  • Eikenhout
  • Geïmpregneerd Vurenhout
  • Hardhout

Andere houtsoorten zijn in overleg eventueel ook mogelijk. Onze tuinpoorten op maat zijn inbraakproof en kunnen alle weersomstandigheden goed aan.

Welke soort tuinpoorten op maat zijn er mogelijk?

Henk van Leeuwen maakt tuinpoorten op maat voor alle soorten afmetingen. Er zijn twee soorten tuinpoorten waaruit u kunt kiezen:

  • Looppoort: een looppoort of tuindeur is een poort die enkel geschikt is voor personen en tweewielers. Deze wordt vaak gebruikt aan de zijkant van een woning om de doorgang van voor- naar achtertuin te beveiligen.
  • Draaipoort: een draaipoort is een veelvuldig gebruikte tuinpoort. Deze poort is groot genoeg om met een auto of ander motorvoertuig het terrein op te rijden. Draaipoorten bestaan meestal uit één of twee poorten die naar binnen of naar buiten toe openen. Een draaipoort met twee poorten wordt ook wel dubbele tuinpoort genoemd.

Bovenstaande tuinpoorten kunnen zowel manueel als elektrisch geleverd worden. Onze elektrische poorten kunnen bediend worden middels een afstandbediening of smartphone. Daarnaast is het ook mogelijk om sensoren te plaatsen.

Wat kost een tuinpoort op maat?

De kosten van een tuinpoort op maat lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan:

  • Het soort tuinpoort (loop-, draai- of schuifpoort)
  • Materiaalgebruik van de tuinpoort (soort hout)
  • Breedte en hoogte van de tuinpoort
  • Eventuele extra opties zoals elektrische bediening

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te komen doen in onze showroom.

Eerst voorbeelden van tuinpoorten zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.