Bent u op zoek naar een tuinpoort op maat om uw garage of erf af te scheiden? Dan bent u bij Henk van Leeuwen Timmerwerken aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van houtbewerking, realiseren wij een houten tuinpoort op maat die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. 

Wilt u graag een tuinpoort op maat laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder geven we u alvast een greep uit de mogelijkheden.

Tuinpoort op maat

Een tuinpoort vervult op de eerste plek een functionele behoefte. Men heeft namelijk behoefte aan privacy en veiligheid. Een stevige tuinpoort met een goed slot is hierbij een must. Wij zorgen er dan ook voor dat deze bestendig is tegen inbraak. Daarnaast kan een tuinpoort dienen als het visitekaartje voor een erf. Het is dan ook belangrijk dat de poort mooi aansluit op de stijl van uw huis, zodat het een mooi samenhangend geheel wordt. 

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuwe tuinpoort, maar heeft u iets speciaals in gedachten? Of heeft u te maken met afwijkende afmetingen? In dit geval kan een tuinpoort op maat uitkomst bieden. 

Welke houtsoorten kunnen worden gebruikt?

Henk van Leeuwen maakt uitsluitend houten tuinpoorten op maat. De mogelijkheden hierin variëren enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinpoort op maat volledig gemaakt van hout of kan gewerkt worden met een stalen frame voor extra stevigheid. Hout geeft een natuurlijke uitstraling en is bovendien duurzaam. De soorten hout waar wij doorgaans mee werken zijn: douglas hout, eikenhout, hardhout en geïmpregneerd vurenhout. Andere houtsoorten zijn in overleg ook mogelijk.

Houten tuinpoort op maat: welk model past bij mijn woning?

Bij het realiseren van uw tuinpoort op maat is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw woning, omgeving en uw tuinafscheiding. Er zijn twee soorten tuinpoorten waaruit u kunt kiezen:

  • Looppoort: een looppoort of tuindeur is een poort die enkel geschikt is voor personen en tweewielers. Deze wordt vaak gebruikt aan de zijkant van een woning om de doorgang van voor- naar achtertuin te beveiligen.
  • Draaipoort: een draaipoort is een veelvuldig gebruikte tuinpoort. Deze poort is groot genoeg om met een auto of ander motorvoertuig het terrein op te rijden. Draaipoorten bestaan meestal uit één of twee poorten die naar binnen of naar buiten toe openen. Een draaipoort met twee poorten wordt ook wel dubbele tuinpoort genoemd.

Bovenstaande tuinpoorten kunnen zowel manueel als elektrisch geleverd worden. Onze elektrische poorten kunnen bediend worden middels een afstandsbediening of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om sensoren te plaatsen.

Wat kost een tuinpoort op maat?

De kosten van een tuinpoort op maat lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan:

  • Het soort tuinpoort (loop-, draai- of schuifpoort)
  • Materiaalgebruik van de tuinpoort (soort hout)
  • Breedte en hoogte van de tuinpoort
  • Eventuele extra opties zoals elektrische bediening

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. 

Waarom kiezen voor een tuinpoort op maat van Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is een timmerbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met een modern, verfijnd en hedendaags design. 

Het timmerbedrijf is een hechte familie van experts die de meest kwalitatieve tuinpoorten op maat, binnendeuren, buitendeuren, trappen, inloopkasten en maatwerk keukens realiseren. 

Heeft u behoefte aan volledig advies op maat? Neem dan nu contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Susteren! Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een tuinpoort op maat en zoeken samen met u naar een maatwerkoplossing.

Inspiratie voor uw tuinpoort op maat

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken