Bent u al enige tijd op zoek naar een bepaald meubelstuk, maar lukt het niet om iets te vinden dat perfect aansluit bij hetgeen u in gedachten heeft? Daar weet Henk van Leeuwen Timmerwerken wel raad mee! Onze experts gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat uw ideeën zijn. Dit vertalen wij vervolgens in unieke meubels op maat. Vindt u het zonde om afscheid te nemen van uw huidige meubels omdat ze eigenlijk nog in goede staat zijn? Dan is het zeker weten de moeite waard om meubelrenovatie te overwegen. Naast meubels op maat, kunt u bij Henk van Leeuwen tevens terecht voor interieuraanpassingen

Bent u op zoek naar meubels op maat of wilt u graag een kast laten maken? Hieronder geven we u alvast een greep uit de mogelijkheden.

Meubels op maat

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar iets unieks dat echt een statement maakt in uw interieur. Onze jarenlange kennis, ervaring en écht vakmanschap dragen bij aan het ontwikkelen van praktische en zeer mooi afgewerkte meubels op maat. U heeft hierbij de keuze uit diverse materialen, waaronder verschillende soorten hout, metaal, PVC en glas. Alles is bespreekbaar!

Wij leveren 100% handwerk met oog voor detail. Al onze ontwerpen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en in onze eigen werkplaats geproduceerd. Wij beschikken hierbij over alle benodigdheden voor professionele houtbewerking. Daarnaast heeft u volledige keuzevrijheid in de afwerking van uw meubels op maat. 

Van inspiratie tot realisatie

Droomt u al jaren van een woonkamer en-suite met prachtige schuifdeuren of meubels die uw eigen, unieke interieurstijl vertegenwoordigen? Henk van Leeuwen helpt u graag bij het realiseren van dit totaalplaatje. Het proces begint bij uw visie en op basis hiervan wordt een ontwerp op maat gemaakt met een bijpassende offerte. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Zodra u akkoord gaat met de offerte, starten wij met het realiseren van uw meubels op maat. 

Meubels op maat Limburg

Onze ‘meubels op maat’ dienst is meer dan alleen timmerwerk. Het is een artistiek proces waarbij uw visie en stijlvoorkeuren worden vertaald in unieke meubelstukken. Of het nu gaat om een stijlvolle boekenkast, een robuuste eettafel of een elegant tv-meubel, bij Henk van Leeuwen Timmerwerken kunt u terecht voor meubels op maat in Limburg. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met een modern, verfijnd en hedendaags design. Als hechte familie van experts slaan wij iedere dag opnieuw de handen ineen om de meest kwalitatieve maatwerk meubels, binnendeuren, buitendeuren, trappen, inloopkasten en maatwerk keukens te ontwerpen voor onze klanten in Limburg en omstreken. 

Inspiratie nodig voor meubels op maat?

Wilt u voor uw bezoek aan onze showroom graag eerst wat inspiratie opdoen? Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie en schrijf u meteen in voor onze nieuwsbrief! Zo blijft u altijd op de hoogte van onze laatste projecten en de nieuwste interieurtrends.

Email-teken