Op zoek naar de inloopkast van uw dromen of wilt u mooie meubels op maat die perfect passen in uw woonkamer? Of droomt u misschien al jaren van een woonkamer en-suite met prachtige schuifdeuren? Dankzij het jarenlange vakmanschap van Henk van Leeuwen timmerwerken kunnen wij uw wensen en ideeën omvormen tot praktische en perfect afgewerkte meubelstukken. Wij leveren 100% handwerk, geheel op maat en met oog voor detail. Het materiaal, de afwerking, de stijl: als het niet perfect is, is het wat ons betreft niet af.

Meubels op maat

Wij ontwerpen en realiseren al onze projecten in onze eigen werkplaats, waar wij beschikken over alle benodigdheden voor houtbewerking. Hierdoor kunt u bij ons uw meubels op maat laten maken. Wij kunnen ook uit de voeten met materialen als glas, PVC en metalen en beschikken over een eigen spuitinrichting, die uw lievelingskleuren perfect invult.

Schuifdeurkast

Wilt u meubels op maat laten maken?

Kom gerust bij ons langs met uw ideeën, samen maken wij uw meubelen op maat. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een vakkundig advies. Ook hebben we regelmatig een open dag. Wilt u weten wanneer de volgende open dag is? Bekijk het hier.