Op het moment dat we ergens de aandacht op willen vestigen, wordt vaak de uitspraak: ‘Zullen we het centraal houden’ gebruikt. Over het algemeen geldt dat ook voor interieur. Meubilair waar we trots op zijn staat vaak centraal, of in ieder geval op een opvallende plek. Een wandkast neemt veelal veel ruimte in, waardoor deze prominent in het zicht staat. Kortom: een meubelstuk dat absoluut de aandacht verdient. Wij kunnen helpen bij een ware eyecatcher dat aan al uw opbergwensen voldoet.

Wandkast op maat

De naam verklapt het al, deze kast staat tegen de wand. Dat hoeft echter niet te betekenen dat het geen tijd en energie verdient. De eenvoud van een wandkast kan er namelijk ook een prachtige bijdrage zijn aan uw interieur. Henk van Leeuwen Timmerwerken besteedt de aandacht die het nodig heeft om een ideale wandkast op maat te maken. We luisteren graag naar uw wensen en geven uw interieur een boost met een wandkast op maat.

Wat kost een wandkast op maat?

U kunt een wandkast op maat laten maken in alle soorten en maten. Een aantal factoren waar u zelf invulling aan zult geven bepalen daarin de prijs.

  • De afmetingen van de wandkast (hoogte, breedte en diepte)
  • Het materiaal dat u kiest (hout, kunststof, rvs, staal etc.)
  • De indeling van de wandkast (hoeveel lagen en kastjes)
  • Extra opties zoals bijvoorbeeld verlichting en het gebruik van deuren.

Om er voor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan maken wij graag een vrijblijvende offerte. Vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun wensen laten vervullen door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s voor voorbeelden van unieke wandkasten. 

Waar is een wandkast op maat mogelijk?

Een wandkast op maat kunt u voor op verschillende plekken in huis laten maken. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden gaan wij aan de slag om een passende oplossing te maken. Een schuine wand of andere bouwkundige uitdagingen vormen voor ons meestal geen probleem. Henk van Leeuwen kan een passende schuine wandkast op maat maken die naadloos aansluit op uw interieur.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe wandkast?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw wandkast én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.