Heeft u al eens gedacht aan PVC trapbekleding? PVC is erg populair vanwege de vele voordelen. PVC trapbekleding is gemakkelijk te onderhouden en enorm sterk. Het verhoogt ook uw veiligheid. De gedegen antisliplaag voorkomt uitglijden op de trap. Daarnaast zorgt PVC trapbekleding voor een minimum aan loopgeluiden; een perfecte akoestische demping. Henk van Leeuwen maakt gebruik van het topmerk M-Flor.

De PVC trapbekleding van mFLOR is niet alleen een economische toevoeging voor uw huis, maar ook een duurzame beslissing. Na gebruik is het materiaal namelijk volledig recyclebaar en bij het productieproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de nabije omgeving.

Kleuren en patronen van PVC trapbekleding

PVC trapbekleding van mFlor is beschikbaar in verrassend goede, natuurgetrouwe designs zoals een warme houtlook, lederlook of een strakke betonlook. Met de huidige technieken wordt er zelfs een voelbare nerfstructuur gemaakt. Zo is het niet meer van echt te onderscheiden. Ook is er een breed scala aan kleuren beschikbaar. U bent van harte welkom in onze showroom om alle opties te bekijken.

Wat kost PVC trapbekleding?

De materiaalkosten van PVC zijn vrij laag. De kosten zijn afhankelijk van het aantal treden en het soort trap. Een gesloten trap kost namelijk meer tijd om te bekleden dan een open trap. Ook zijn er verschillende opties bij een traprenovatie, zoals:

  • Het vervangen van trapwangen
  • Het vervangen van de trapleuning
  • Het vervangen van de stootborden
  • Ingebouwde verlichting
  • Extra antislip strips

Daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak in onze showroom om uw wensen te bespreken en ideeën uit te wisselen. U ontvangt dan een advies op maat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Eerst PVC trapbekleding voorbeelden zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor traprenovaties én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste keukentrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een ‘kijkje in de keuken’ en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.