Mflor traprenovaties door Henk van Leeuwen

De warme, natuurlijk uitstraling van hout met het gebruiksgemak van PVC? Dat kan! Met de PVC vloeren uit de mFLOR collectie creëren we trapbekleding op maat, die bijna niet van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig in het onderhoud.

De dessins kenmerken zich door een natuurgetrouwe uitstraling. Dankzij register embossing volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de stroken en tegels precies tonen en voelen zo als de natuurproducten waarop ze gebaseerd zijn. Daarnaast zijn mFLOR vloeren comfortabel en praktisch in het gebruik.

Ze zijn gemakkelijk te reinigen en waterbestendig, waardoor ze ook toegepast kunnen worden in vochtige ruimtes.

Bij de productie van mFLOR vloerbekleding worden alleen grond- en hulpstoffen met lage chemische emissie toegepast. Zo wordt de impact op de luchtkwaliteit in de ruimtes waar het product geplaatst wordt en de blootstelling aan chemische componenten tot een absoluut minimum teruggedrongen. Alle PVC producten voldoen dan ook ruimschoots aan de Duitse AGBB-norm, de strengste norm op emissiegebied binnen Europa. Alle mFLOR producten staan daarmee garant voor de hoogste kwaliteit op het gebied van binnen kwaliteit en luchtkwaliteit. Wel zo`n veilige gedachte.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar wij u een ruim aanbod kunnen tonen van de beschikbare kleuren en dessins en tevens een idee kunnen geven van de eindresultaten die we kunnen bereiken.