Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in hout. Wij vertalen interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen op maat. Zo maken wij de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel voor binnen als buiten. Echt vakmanschap: zoals het hoort.

 

Ruime ervaring als timmerbedrijf

Dankzij ons veelzijdige team van tekenaars, timmervaklui en interieurbouwers kunnen we bijna elke klus in en om uw huis of bedrijf aanpakken. Voor ons heeft hout geen geheimen! Al sinds 1992 vertalen Henk en Fransien van Leeuwen interieurideeën naar prachtige ontwerpen van hoogstaande kwaliteit. Bestonden de werkzaamheden in het begin voornamelijk uit timmerwerk voor boten en meubilair, inmiddels verzorgen wij allerlei (renovatie)projecten, zoals keukens, badkamermeubelen, binnen– en buitendeuren, trappen en zelfs de binnenrenovatie van monumentale panden.

 

Timmerwerken in en rond het huis

Wij zorgen ervoor dat al uw timmerwerken tot in het detail uitgewerkt en gerealiseerd worden. U kunt ons inschakelen voor bijna alle maatwerk projecten.

Timmerwerken Binnen

Modern, karakteristiek, hip, trendy en klassiek; hout is van alle tijden en past in elke stijl. Hout is door zijn vorm, kleur, sterkte en warmte een van de meest flexibele grondstoffen die de natuur ons biedt. Er is vrijwel geen interieurtrend waarin hout geen rol speelt en er is een geschikte houtsoort voor elke toepassing. Hout is warm, het is echt, het is eerlijk. En met vakmanschap geheel aan te passen aan uw stijl en woning.

Timmerwerken Binnen

Timmerwerken Buiten

Hout is een natuurproduct pur sang en daarmee een zeer geliefde materiaalsoort voor toepassingen buitenshuis. Hout ademt luxe en stijl. Dankzij de vorm, kleur, sterkte en warmte is het een van de meest flexibele grondstoffen die de natuur ons biedt. Er bestaat een geschikte houtsoort voor elke toepassing. Hout is sterk en betrouwbaar. Het kan grote krachten opvangen en behoudt zijn constructieve eigenschappen langer dan bijvoorbeeld staal.

Timmerwerken buiten

Heeft u timmerwerken voor ons?

Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Susteren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een vakkundig advies. Ook hebben we regelmatig een open weekend. Wilt u weten wanneer het volgende open weekend is? Bekijk het hier.