Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in hout. Wij vertalen interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen op maat. Zo maken wij de meest uiteenlopende timmerwerken, zowel voor binnen als buiten. Dankzij ons veelzijdige team van tekenaars, timmervaklui, interieurbouwers en interieurspuiters kunnen we bijna elke klus in en om uw huis of bedrijf aanpakken. Voor ons heeft hout geen geheimen!

Wij zorgen ervoor dat al uw timmerwerken tot in het detail uitgewerkt en gerealiseerd worden. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende maatwerk projecten, niets is ons te gek. Of het nu gaat om een maatwerk aanpassing voor uw keuken of badkamer, de receptie of winkelruimte van uw bedrijf of om de renovatie van uw trap.

Kom ook eens een kijkje nemen in ons ideeënrijk in Susteren. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Interieur op maat

Binnen

Modern, karakteristiek, hip, trendy en klassiek; hout is van alle tijden en past in elke stijl. Hout is door zijn vorm, kleur, sterkte en warmte een van de meest flexibele grondstoffen die de natuur ons biedt.

Lees meer

Exterieur op maat

Buiten

Hout ademt luxe en stijl. Dankzij de vorm, kleur, sterkte en warmte is het een van de meest flexibele grondstoffen die de natuur ons biedt. Er bestaat een geschikte houtsoort voor elke toepassing.

Lees meer