Zorgen voor een mooi, stijlvol interieur is een eerste stap. Een tweede stap is om van uw volledige woning een passend geheel te maken. Verschillende ruimtes met elkaar verbinden en zorgen voor stijl die aansluit is soms een flinke uitdaging. Een belangrijk onderdeel dat hierbij komt kijken zijn binnendeuren. Een onderdeel waaraan u wellicht niet direct denkt maar wel veel aandacht krijgt. Stapt het bezoek bijvoorbeeld uw woonkamer binnen dan is de kans groot dat het eerste dat zij aanraken en zien een binnendeur is.

Omdat wij begrijpen dat het een hele opgave kan zijn om het perfecte exemplaar kant en klaar in een winkel te scoren kunt u bij ons terecht voor binnendeuren op maat. Onze experts gaan samen met u in gesprek en zorgen ervoor dat aan al uw wensen voldaan wordt. Het resultaat is een (of meerdere) unieke en perfecte binnendeur(en).

Welke mogelijkheden heeft een binnendeur op maat?

De ene deur is de ander niet. Dat weten onze vakprofessionals dondersgoed. Hetzelfde geldt voor een interieur. Aangezien elk interieur anders is, is het moeilijk om een passende oplossing te vinden. Niet als het gaat om op maat gemaakte producten. Ongeacht hoe hoog, breed of dik de deur moet zijn, met een binnendeur op maat van Henk van Leeuwen Timmerwerken zit u altijd goed. Het realiseren van zulke deuren stop natuurlijk niet alleen bij het formaat zelf. U heeft wellicht extra wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor extra’s zoals:

  • Een binnendeur met glaswerk, zowel mat als helder glas.
  • Sierlijke vormen in uw deur zoals V-groeven, cirkels en klassieke decoratie.
  • Klinken in alle soorten en maten.
  • Sloten en scharnieren.

De soorten houten binnendeuren op maat

Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in binnendeuren en helpt u graag verder. Vanuit een vrijblijvend intakegesprek geven wij advies over de deur die het best bij u en uw interieur past. Bij Henk van Leeuwen Timmerwerken werken wij uitsluitend met houten binnendeuren. Dit unieke en veelzijdige product kan in alle soorten en maten gerealiseerd worden. Er zijn een aantal varianten waarmee wij werken.

Stompe binnendeuren

Een stompe deur valt in het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Dit is vaak het geval bij buitendeuren.

Opdekdeuren

Een opdekdeur valt daarentegen gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met speciale scharnieren. Vaak zijn dit soort deuren eenvoudiger te plaatsen en sluiten de ruimte beter af. Hierdoor komt er ook minder tocht door.

Binnendeuren in Limburg

Onze showroom is gelegen in Susteren waardoor u in staat bent in heel Limburg binnendeuren te realiseren met Henk van Leeuwen Timmerwerken. Graag ontvangen wij u op locatie. U neemt uw wensen mee en gaat met een van onze professionals in gesprek over de mogelijkheden. Wij brengen dan vrijblijvend een offerte uit.

De kosten van een binnendeur op maat in Limburg kunnen verschillen per stuk. Omdat wij alles volledig op maat maken is hier geen vaste prijs aan te verbinden. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • De afmetingen van de deur.
  • Het soort hout dat gebruikt gaat worden.
  • De extra’s die verwerkt worden in de deur. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve aanpassingen, klinken of glaswerk.

Onze vakjargon laten we voor u achterwege. Wij vinden het belangrijk dat u begrepen wordt en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kunt u bij Henk van Leeuwen Timmerwerken ook terecht voor houten traprenovaties, nieuwe keukens op maat, keukenrenovaties en nog veel meer.

Inspiratie voor uw binnendeuren op maat?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol binnendeuren én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken