Droomt u ook van een mooie nieuwe garderobe? Een opgeruimd huis geeft een heerlijk gevoel. U kunt uw spullen een mooi plekje geven, u creëert rust en licht en benut iedere centimeter van uw woning. Henk van Leeuwen maakt uw garderobe op maat geheel naar uw wens. Zo kunt u de garderobe naadloos laten aansluiten op de rest van uw interieur.

Wat zijn de mogelijkheden bij een garderobe op maat?

Bij een garderobe op maat is alles mogelijk. U kunt deze indelen naar eigen wens. Wanneer u spullen volledig uit het zicht wilt, kunt u ook denken aan een lade voor kinderspeelgoed of voor winterspullen. Geen enkel huis is hetzelfde; de een heeft een schuine wand en de ander een hoog plafond. Het is dan ook moeilijk om een standaard garderobe te vinden die hieraan voldoet. Met een garderobe op maat is geen enkele bouwkundige uitdaging teveel. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij denken graag met u mee.

Wat kost een garderobe op maat?

Een garderobe op maat kunt u laten maken in alle soorten en maten. De prijs is afhankelijk van de volgende factoren die u zelf bepaalt:

  • De afmetingen van de garderobe (hoogte, breedte en diepte)
  • Het type deuren (draaideuren, klapdeuren of inloop)
  • Het materiaal van de garderobe (hout, kunststof, rvs, staal, etc.)
  • De indeling van de garderobe (planken, rekken, manden, kledingstang, etc.)
  • Extra opties zoals bijvoorbeeld verlichting, spiegels of een locker

Wist u dat een garderobe op maat volledig kan worden afgestemd op uw interieur? Of u nu een landelijke, moderne of klassieke stijl wilt hebben: alles is mogelijk. We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij graag eerst uw wensen en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst voorbeelden van een garderobe op maat zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste interieurtrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.