Omdat een meterkast vaak meteen in het oog springt kan het een toonaangevend object zijn voor de sfeer van uw woning. Voor veel mensen is het daarom wenselijk dat de vormgeving en het uiterlijk van de ombouw aansluit bij de rest van het interieur.

Henk van Leeuwen Timmerwerken kan uw meterkast van in iedere gewenste stijl maken, denk bijvoorbeeld aan een een jaren ‘30 stijl, of juist een hele strakke stijl. U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal, zoals High Pressure Laminate, MDF, afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Ook kunnen wij de meterkast afwerken met een kleur naar wens.

Daarnaast kunnen wij voldoen aan zeer specifieke wensen zoals:

  • Een meterkast die afwijkt van de standaard breedte of diepte.
  • Een zwevende meterkast.
  • Extra opbergruimte in de meterkast.
  • Een meterkast die doorloopt tot aan het plafond.
  • Een multifunctionele meterkast, door bijvoorbeeld de toevoeging van een sleutelkastje of verlichting.

In de loop der jaren hebben wij veel meterkasten op maat gemaakt voor een grote variëteit aan klanten. Voor iedere woning is er altijd een passende oplossing te vinden. Laat ons weten wat uw wensen zijn zodat we samen tot een mooi, nieuw ontwerp komen.

Hoe wordt de meterkast ombouw gemaakt?

Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, kunt u bij Henk van Leeuwen Timmerwerken terecht voor de ombouw van de meterkast. Voor het aanleggen en aanpassen van de elektrische installatie werken wij samen met een gerenommeerde partner. Deze kunnen wij voor u inschakelen.

De meterkast wordt, na akkoord op de bouwtekening, deels vervaardigd in onze werkplaats. Vervolgens monteren wij deze op locatie.

Wat kost een meterkast op maat?

Wij vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij eerst uw wensen en maken graag een vrijblijvende offerte.

De prijs is afhankelijk van:

  • De afmetingen van de ombouw.
  • Het soort hout dat u wilt gebruiken.
  • Eventuele extra opties.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst voorbeelden van meterkasten zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste interieurtrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.