De keuken is het hart van een huis. Het is niet alleen de plek waar de maaltijden gekookt worden, maar tevens ook de plek waar geleefd wordt, gelachen wordt en waar mooie gesprekken tot stand komen. Het is dan ook belangrijk dat de keuken perfect aansluit op de sfeer in uw interieur en van alle gemakken is voorzien. 

Met onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens in Limburg, streven wij ernaar om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Of u nu droomt van een gloednieuwe keuken op maat of uw huidige keuken wilt vernieuwen met een renovatie, Henk van Leeuwen Timmerwerken helpt u uw keuken in Limburg te realiseren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Hieronder bespreken we alvast een greep uit de mogelijkheden. 

Keukens Limburg: keukenrenovatie of nieuwe keuken?

U staat voor een belangrijke keuze: gaat u voor een geheel nieuwe keuken op maat, waarbij alles van begin af aan wordt opgebouwd naar uw specifieke voorkeuren? Of kiest u voor een keukenrenovatie, waarbij de basis van uw huidige keuken behouden blijft en wordt aangepast en verbeterd naar uw wensen? Beide opties hebben hun eigen voordelen en kunnen een wereld van verschil maken in uw dagelijks leven.

Keukens Limburg - Keuken op maat - Henk van Leeuwen

Een keuken op maat is de perfecte keuze voor iedereen die geen compromissen wil sluiten op het gebied van functionaliteit, design en kwaliteit. Samen doorlopen we het gehele proces; van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van uw droomkeuken. Of u nu de voorkeur geeft aan een moderne, landelijke of klassieke keuken, onze vakmensen zorgen voor een keuken die tot in de puntjes is afgestemd op uw persoonlijke smaak.

Keukens Limburg - Henk van Leeuwen

Niet iedere keuken hoeft volledig vervangen te worden om aan uw huidige wensen te voldoen. Soms volstaat een keukenrenovatie, waarbij we de bestaande elementen van uw keuken een nieuw leven inblazen. Denk hierbij aan het vervangen van de fronten en greepjes of het plaatsen van een nieuw keukenblad. Een keukenrenovatie is vaak een kostenefficiënte en snelle manier om de uitstraling en functionaliteit van uw keuken aanzienlijk te verbeteren.

Wat zijn de mogelijkheden voor keukens in Limburg?

De mogelijkheden voor een keuken in Limburg zijn oneindig groot. Wij vertalen uw ideeën maar al te graag in een uniek ontwerp op maat. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Susteren om uw wensen samen op papier te zetten. Hiermee gaan wij vervolgens naar de tekentafel. Uw persoonlijke stijl en de stijl van uw interieur zijn hier natuurlijk uiterst belangrijk in. Daar houden we dan ook volledig rekening mee. Alleen zo zorgen we voor een mooi geheel en een keuken in Limburg die aansluit op de rest van uw woning.

Concreet kijken wij naar de elementen die belangrijk zijn voor u en hoe deze verwerkt kunnen worden in uw keukenontwerp. Een aantal vragen die ons kunnen helpen om een helder beeld te krijgen van uw wensen en behoeften zijn:

  • Welke apparatuur moet ingebouwd worden? Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser die terug moet komen in het geheel.
  • Kiest u voor de snelle keuken of wilt u uitgebreid kunnen koken? We kijken naar het aantal pitten van uw fornuis, hoe breed uw afzuiging moet zijn en of er een oven en of magnetron aanwezig moet zijn.
  • Welke stijl heeft uw woning? Authentiek, modern of landelijk. Alles is mogelijk.
  • Welke houtsoort heeft uw voorkeur? Of zijn er andere materialen zoals glas of hoogglans die u graag ziet terugkomen?
  • Wat zijn slimme opbergruimtes in uw keuken? Denk aan een oplossing voor uw pannen.
  • Kinderen? Geen probleem. Wij zorgen voor een kindvriendelijk en veilig ontwerp.

De eerste stap is goed advies. Laten we in gesprek gaan en de mogelijkheden bespreken.

Waarom kiezen voor Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is een timmerbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met een modern, verfijnd en hedendaags design. 

Het timmerbedrijf is een familie van experts die iedere dag opnieuw de handen ineen slaan om de meest kwalitatieve keukens in Limburg, trappen, deuren en maatwerk meubels te realiseren. Ieder interieur idee wordt hierbij vertaald naar een creatief ontwerp op maat dat geheel aansluit op de wensen en het interieur van de klant. Dus bent u op zoek naar échte specialisten in hout met jarenlange ervaring die graag met u meedenken? Neem dan nu contact met ons op. Henk van Leeuwen helpt u graag verder!