Het hart van een huis is de keuken. Het is de plek waar maaltijden gekookt worden, waar geleefd wordt door uw gezin en waar wordt gelachen met uw vrienden en familie. De sfeer en gezelligheid in uw woning ontstaan hier. Deze plek moet daarom aan de wensen van alle gebruikers voldoen.

U zult vast herkennen dat u er pas achter komt wat allemaal belangrijk is wanneer u uw keuken gaat vernieuwen. Een team van specialisten die daarbij kunnen helpen maken deze klus een stuk eenvoudiger. Maak kennis met het team van Henk van Leeuwen Timmerwerken en ontdek de mogelijkheden voor keukens in Limburg.

Keukens in Limburg

Wat zijn de mogelijkheden voor keukens in Limburg?

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij zijn net zo enthousiast over uw ideeën als u zelf bent. Graag ontvangen wij u daarom in onze showroom. Samen kunnen we dan uw wensen op papier zetten. Hiermee gaan wij naar de tekentafel om dit te vertalen naar een ontwerp. Uw persoonlijke stijl en de stijl van uw interieur zijn hier natuurlijk uiterst belangrijk in. Daar houden we volledig rekening mee. Alleen zo zorgen we voor een mooi geheel en een keuken in Limburg die aansluit op de rest van uw woning.

Concreet kijken wij naar welke elementen belangrijk zijn en hoe deze verwerkt kunnen worden in uw keukenontwerp. Een aantal vragen helpen hierbij en geven een beeld van de mogelijkheden.

  • Welke apparatuur moet ingebouwd worden? Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser die terug moet komen in het geheel.
  • Kiest u voor de snelle keuken of wilt u uitgebreid kunnen koken? We kijken naar het aantal pitten van uw fornuis, hoe breed uw afzuiging moet zijn en of er een oven en of magnetron aanwezig moet zijn.
  • Welke stijl heeft uw woning? Authentiek, modern of landelijk. Alles is mogelijk.
  • Welke houtsoort heeft uw voorkeur? Of zijn er andere materialen zoals glas of hoogglans die moeten terugkomen?
  • Wat zijn slimme opbergruimtes in uw keuken? Denk aan een oplossing voor uw pannen.
  • Kinderen? Geen probleem. Wij zorgen voor een kindvriendelijk en veilig ontwerp.

De eerste stap is goed advies. Laten we in gesprek gaan en uw mogelijkheden bespreken. Contact is altijd vrijblijvend.

Een nieuwe keuken in Limburg op maat

Van idee tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie. Wij nemen het hele proces voor u uit handen. U kunt van ons uitsluitend maatwerk verwachten. Omdat wij het ontwerp volledig aanpassen op de ruimte in uw woning kunnen wij rekening houden en slim omgaan met iedere uitdaging en wens die u heeft.

Lees hier verder voor de mogelijkheden voor een nieuwe keuken op maat.

Een keukenrenovatie

Naast dat u terecht kunt voor een gloednieuw design op maat kunt u bij ons ook terecht voor het renoveren van uw huidige keuken. Vaak is de basis in orde maar is uw interieur iets veranderd of ziet u graag een aantal dingen anders.

Een nieuw leven met een keukenrenovatie in Limburg? Lees hier verder.

Wij maken uw nieuwe keuken op maat

Stel uw droomkeuken zelf samen of laat uw wensen vertalen in een schitterend ontwerp.

Wij renoveren uw bestaande keuken

U heeft al uw droomkeuken, maar deze is toe aan een opknapbeurt?

Zijn er meerdere elementen in uw woning die aan renovatie toe zijn? Kijk verder voor traprenovaties met hout of laat uw binnendeuren op maat maken.