Als kleren de man maken, dan maakt een kledingkast uw garderobe. Een kledingkast is er niet alleen om uw kleding in op te bergen en uit het zicht te houden. U wilt natuurlijk ook dat uw kledingkast functioneel is en voldoende ruimte heeft. Als deze er ook nog eens prachtig uitziet, dan is het plaatje helemaal compleet.

Kledingkast op maat

Iedere woning is anders, waardoor een kledingkast op maat altijd naadloos aansluit op uw interieur. Vaak is dat effect moeilijk te bereiken met een standaard kledingkast. Hoeken en schuine daken die normaal voor nutteloze ruimte zorgen, kunnen bij een kledingkast op maat juist slim worden gebruikt voor extra opbergruimte.

Heeft u een ruimte over die u niet gebruikt en bent u op zoek naar kledingkast? Misschien is een luxe inloopkast op maat wel iets voor u!

Wat kost een kledingkast op maat?

U kunt een kledingkast op maat laten maken in alle soorten en maten. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren waar u zelf invulling aan geeft.

  • De afmetingen van de kledingkast (hoogte, breedte en diepte)
  • Het materiaal van de kledingkast (eikenhout, vurenhout, mahonie etc.)
  • De indeling van de kledingkast (planken, rekken, manden, kledingstang etc.)
  • Extra opties zoals verlichting, spiegels of een locker.

Uw kledingkast op maat stemmen wij volledig af op uw interieur. We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij graag eerst uw wensen en maken vervolgens vrijblijvend een offerte.

 

Hoe kun je een kledingkast op maat indelen?

De indeling van een kledingkast is belangrijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Wij delen de kast in zoals u wenst en kijken naar de meest praktische indeling. Henk van Leeuwen heeft in de loop der jaren al een grote variëteit aan klanten mogen helpen aan een kledingkast op maat. Vanuit deze ervaring denken wij graag mee zodat we samen tot een mooi en uniek ontwerp kunnen komen. Qua afwerking bieden wij meerdere opties, zo kunnen wij werken met glas of verlichting.

Vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun wensen laten vervullen door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s voor voorbeelden van unieke kledingkasten. 

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe kledingkast?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw kledingkast én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.