Wanneer u pas bent verhuisd of besloten hebt om uw interieur nieuw leven in te blazen, kan het fijn zijn om professionals in te schakelen. U wilt namelijk niet veel tijd, geld en moeite besteden aan een resultaat waar u niet honderd procent tevreden mee bent. Vooral voor een keuken is dit van toepassing. Een van de meest belangrijke ruimtes van uw woning en een waar veel apparatuur en leidingen in verwerkt moeten worden. Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere indeling. Daarom worden bij Henk van Leeuwen Timmerwerken alle keukens op maat gemaakt. Hoe wij dat doen, vertellen wij u graag.

Houten keuken op maat

Hout is een soort materiaal dat zich uitstekend leent voor het maken van een houten keuken op maat. De veelzijdigheid van het product maakt daarnaast dat er voor ieders smaak wel iets te vinden valt. Kies bijvoorbeeld voor massief hout voor een robuuste uitstraling of voor het sterke eikenhout. Glans daarentegen kan voor een strakke uitstraling zorgen waarin u hout misschien niet direct ziet terugkomen maar wel van de functionele voordelen geniet.

De mogelijkheden van een keuken op maat

Het samenstellen van uw droomkeuken heeft bij ons volledig de vrijheid wat betreft de indeling, kleuren en materialen die gebruikt gaan worden. Na realisatie heeft u een unieke keuken die niemand anders heeft waarin zelfs de kleinste details worden verwezenlijkt. Onze professionals gaan graag in gesprek met u. Stel uw keuken zelf samen of laat uw wensen vertalen in een ontwerp. Ontdek alle mogelijkheden voor keukens in Limburg bij Henk van Leeuwen Timmerwerken.

Om ervoor te zorgen dat u altijd het resultaat krijgt waar u honderd procent tevreden mee bent denken wij met u mee in een adviserende rol. Alle opties maken we bespreekbaar. Wilt u graag een extra ruim werkblad, voldoende slimme opbergruimtes en inbouwmogelijkheden voor uw apparatuur, dan zal dat voor Henk van Leeuwen Timmerwerken geen probleem zijn. Ook kunnen wij voldoen aan een aantal specifieke wensen zoals:

  • Kasten in afwijkende formaten. Denk aan de grootte, hoogte, breedte of diepte.
  • Aansluiting maken met de rest van uw interieur. Zowel functioneel als stijl.
  • Doorlopende kasten tot aan plafond.
  • Moeilijke hoeken of ruimtes. Deze toveren wij om tot slimme oplossingen.

Wat kost een nieuwe keuken op maat?

Het kostenplaatje van uw nieuwe keuken op maat hangt af van een aantal factoren. Voor een ontwerp op maat zullen wij ook de prijs op maat maken. Mocht u graag met ons in gesprek willen gaan is dit geheel vrijblijvend. Samen bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar jullie wensen. Op basis daarvan maken wij een offerte.

De prijs in de offerte verschilt per ontwerp. Een kleine keuken zonder extra’s is natuurlijk een stuk goedkoper dan een uitgebreide keuken met eethoek. Een eerlijk en kostenbesparend advies staat bij ons centraal. Wij vertalen onze vakjargon naar begrijpelijke taal zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Een keuken die in de basis goed is kan ook worden gerenoveerd. Lees daarover verder op onze pagina voor keukenrenovaties in Limburg.

Een keuken op maat in Limburg

Henk van Leeuwen Timmerwerken is een gevestigde naam in Limburg. Ons team vol met professionals heeft al meer dan 10 jaar ervaring op keukens op maat in Limburg te realiseren. Vele klanten gingen u hierin al voor.  Kiest u voor Henk van Leeuwen Timmerwerken, dan kiest u voor ambachtelijk vakmanschap en pure kwaliteit. Ook kunt u bij ons terecht voor binnendeuren op maat, houten traprenovaties en nog veel meer.

Inspiratie voor uw keuken op maat?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol keukeninspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste keukentrends.

Email-teken