Bent u recent verhuisd of wilt u uw keuken nieuw leven inblazen en kunt u hier de hulp van een professional bij gebruiken? Henk van Leeuwen Timmerwerken is specialist in het realiseren van keukens op maat. Met onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens in Limburg, streven wij ernaar om een ruimte te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Wij nemen u mee in het hele proces: van de eerste potloodschets tot een vakkundig geïnstalleerd eindproduct. Met vakmanschap, passie en aandacht voor detail, ontwerpen en realiseren wij de maatwerk keuken van uw dromen. 

Een keuken op maat van Henk van Leeuwen Timmerwerken sluit volledig aan bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. U beslist zelf tot in detail over de gebruikte materialen, de indeling van de ruimte, de kleuren en de ingebouwde apparatuur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Hieronder bespreken we alvast een greep uit de mogelijkheden. 

De mogelijkheden van een keuken op maat

Een keuken op maat biedt oneindig veel mogelijkheden. Of u nu droomt van een moderne, strakke keuken met de nieuwste apparatuur en een extra groot werkblad of een warme, landelijke keuken met een klassieke uitstraling, alles is mogelijk. Wij luisteren nauwkeurig naar uw wensen en vertalen deze naar een uniek keukenontwerp dat volledig is afgestemd op uw ruimte, stijl en budget. Van het kiezen van de juiste materialen tot het adviseren over slimme opbergoplossingen, bij Henk van Leeuwen staan uw wensen centraal.

Daarnaast kunnen wij voldoen aan een aantal specifieke wensen, zoals:

  • Kasten in afwijkende formaten: grootte, hoogte, breedte en diepte.
  • Doorlopende kasten tot aan het plafond.
  • Moeilijke hoeken of ruimtes toveren wij om tot slimme (opberg)oplossingen. 
  • Ideale werkhoogte; gebaseerd op de lengte van iedereen in het huishouden.
  • Linkshandige of rechtshandige keukens.

Deel uw keuken slim in

De indeling van uw keuken op maat is minstens zo belangrijk als het ontwerp. Een goed doordachte indeling zorgt ervoor dat u efficiënt en met veel plezier kunt koken. Bij het ontwerpen van een keuken op maat denken we daarom niet alleen na over de esthetiek, maar ook over de functionaliteit. Slimme oplossingen zoals hoekkasten, lades met verschillende hoogtes en ingebouwde organisatiesystemen zorgen ervoor dat u elke centimeter van uw keuken optimaal benut.

Houten keuken op maat

Een houten keuken op maat straalt warmte en gezelligheid uit. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat een keuken een mooi, tijdloos karakter geeft. Bij Henk van Leeuwen Timmerwerken hebben we een passie voor hout en dat ziet u terug in onze keukens. Elke houten keuken wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Wij werken hierbij met verschillende houtsoorten. Kies bijvoorbeeld voor massief hout voor een robuuste uitstraling, voor het sterke eikenhout of voor walnoothout. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij realiseren de houten keuken op maat van uw dromen. 

Een maatwerk keuken in verschillende stijlen

Onze keukens kunnen in veel verschillende stijlen worden uitgevoerd. Zo kunt u bij ons terecht voor een keuken op maat met een landelijke uitstraling, maar ook in een moderne stijl of luxe uitvoering met kookeiland. Daarnaast zien we steeds vaker een combinatie van stijlen. 

Als u de voorkeur geeft aan een landelijke stijl, richten we ons bijvoorbeeld op natuurlijke materialen, warme kleuren en charmante details die een huiselijke sfeer creëren. Bij een klassieke keuken combineren we elegantie met functionaliteit, met aandacht voor fijne houtbewerking en tijdloze ontwerpen. Samen met u doorlopen we alle opties, van materiaalkeuze tot kleurenpalet en van opbergoplossing tot verlichting. 

Wat kost een nieuwe keuken op maat?

De kosten van een keuken op maat zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de keuken, de gekozen materialen en de gewenste apparatuur. Bij Henk van Leeuwen Timmerwerken streven we ernaar om transparant te zijn over de kosten en werken we samen met u aan een ontwerp dat past binnen uw budget. Mocht u graag met ons in gesprek willen gaan, dan is dit geheel vrijblijvend. Samen bespreken we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Op basis van dit gesprek maken wij vervolgens een offerte voor uw maatwerk keuken. 

Een keuken die in de basis nog goed is, kan ook door ons worden gerenoveerd. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de keukenfrontjes en het aanrechtblad. Meer weten? Lees verder op onze pagina over keukenrenovatie in Limburg.

Een keuken op maat in Limburg

Henk van Leeuwen Timmerwerken is een gevestigde naam in Limburg. Ons team vol professionals heeft jarenlange ervaring in het realiseren van luxe maatwerk keukens. Kiest u voor Henk van Leeuwen Timmerwerken, dan kiest u voor ambachtelijk vakmanschap en pure kwaliteit. Naast keukens op maat, kunt u bij ons tevens terecht voor een trap op maat, traprenovatie met hout, deuren op maat en meubels op maat

Inspiratie voor uw keuken op maat?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol keukeninspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste keukentrends.

Email-teken