U bent op zoek naar de keuken van uw dromen. Geen standaard keuken, maar een keuken op maat gemaakt. Met een ruim werkblad, voldoende slimme opbergruimte en de beste apparatuur. Uitgevoerd in prachtige, duurzame materialen die passen bij uw woning. Een keuken die optimaal gebruiksplezier biedt in de beschikbare ruimte, met een slimme indeling waar u nog jaren kookplezier aan zult beleven. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij adviseren en ontwerpen samen met u de keuken op maat gemaakt die u altijd al had willen hebben. Of het nu gaat om een hoogglans moderne keuken of een maatwerk keuken in landelijke stijl. Bij Henk van Leeuwen bent u er altijd zeker van dat uw wensen tot in perfectie worden uitgewerkt en gerealiseerd.

U wilt een keuken op maat laten maken? Van moderne keukens tot klassieke keukens op maat? Samen stellen we een volledig keukenplan op waarin al uw wensen opgenomen worden, van kastruimte tot apparatuur. Ook ruimtes met een schuin dak of een verloren hoek kunnen rekenen op een vakkundige invulling. Doordat wij werken met kwalitatieve, duurzame materialen, zijn onze keukens ook nog eens beter bestand tegen slijtage.

Vele klanten zijn u voor gegaan en hebben hun keukens op maat laten maken door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Standaard keukens kunnen mooi zijn, maar een keuken op maat gemaakt brengt toch iets extra’s in uw woning.

Wij maken uw nieuwe keuken op maat
Moderne keuken op maat gemaakt