Met een keuken op maat heeft u volledig de vrijheid wat betreft indeling, kleuren en materialen. Bovendien heeft u een keuken die niemand anders heeft. Henk van Leeuwen is een ambachtelijke keukenmaker die al 10 jaar de mooiste keukens in Limburg maakt. Uw ideale keuken tot in de kleinste details verwezenlijkt. Stel uw unieke droomkeuken helemaal zelf samen of laat uw wensen vertalen in een schitterend ontwerp.

Met een ruim werkblad, voldoende slimme opbergruimte en de beste apparatuur. Uitgevoerd in prachtige, duurzame materialen die passen bij uw woning. Een keuken die optimaal gebruiksplezier biedt in de beschikbare ruimte, met een slimme indeling waar u nog jaren kookplezier aan zult beleven.

Zo kunnen wij voldoen aan zeer specifieke wensen zoals:

  • Kasten die afwijken van de standaard hoogte, breedte of diepte.
  • De keuken een maken met de rest van uw interieur.
  • Optimaal gebruik maken van de ruimte, als deze niet standaard is.
  • Kasten die doorlopen tot aan het plafond.

Wat kost een nieuwe keuken op maat?

Als uw keuken aan vervanging toe is of u gaat verhuizen vraagt u zich natuurlijk af wat een nieuwe keuken op maat kost. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte, de apparatuur en eventuele bouwkundige aanpassingen. Wij denken graag met u mee voor slimme, kostenbesparende oplossingen en geven u een eerlijk advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Vele klanten zijn u voor gegaan en hebben hun keuken op maat laten maken door Henk van Leeuwen Timmerwerken.

Eerst inspiratie voor uw keuken op maat?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol keukeninspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste keukentrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een ‘kijkje in de keuken’ en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.