Met een keuken op maat heeft u volledig de vrijheid wat betreft indeling, kleuren en materialen. Bovendien heeft u een keuken die niemand anders heeft. Henk van Leeuwen is een ambachtelijke keukenmaker die uw ideale keuken tot in de kleinste details verwezenlijkt. Stel uw unieke droomkeuken helemaal zelf samen of laat uw wensen vertalen in een schitterend ontwerp.

Met een ruim werkblad, voldoende slimme opbergruimte en de beste apparatuur. Uitgevoerd in prachtige, duurzame materialen die passen bij uw woning. Een keuken die optimaal gebruiksplezier biedt in de beschikbare ruimte, met een slimme indeling waar u nog jaren kookplezier aan zult beleven.

Zo kunnen wij voldoen aan zeer specifieke wensen zoals:

  • Kasten die afwijken van de standaard hoogte, breedte of diepte.
  • De keuken een maken met de rest van uw interieur.
  • Optimaal gebruik maken van de ruimte, als deze niet standaard is.
  • Kasten die doorlopen tot aan het plafond.

Inspiratie voor een nieuwe keuken

Als u nog inspiratie zoekt voor uw nieuwe keuken kunt u alvast aan de slag gaan op onze Pinterest-pagina. Hier kunt u volop inspiratie doen met behulp van eerdere keuken projecten. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar u met een vrijblijvend advies op maat een echt goed beeld kunt krijgen van uw nieuwe keuken.

Wat kost een nieuwe keuken?

Als uw keuken aan vervanging toe is of u gaat verhuizen vraagt u zich natuurlijk af wat een nieuwe keuken kost. De prijs van een nieuwe keuken is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte, de apparatuur en eventuele bouwkundige aanpassingen. Wij denken graag met u mee voor slimme, kostenbesparende oplossingen en geven u een eerlijk advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij maken uw nieuwe keuken op maat
Moderne keuken op maat gemaakt

Vele klanten zijn u voor gegaan en hebben hun keukens op maat laten maken door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s hierboven voor twee voorbeelden van unieke keukens die Henk van Leeuwen op maat heeft gemaakt.