Timmerbedrijf Henk van Leeuwen Susteren

Familiebedrijf

Al sinds 1992 vertalen Henk en Fransien van Leeuwen uiteenlopende interieurideeën naar creatieve en oogstrelende ontwerpen van hoogstaande kwaliteit. Bestonden  de werkzaamheden in het begin voornamelijk uit scheepstimmerwerken en meubilair, inmiddels verzorgt ons veelzijdige bedrijf uiteenlopende (renovatie)projecten, zoals keukens, badkamermeubelen, binnen– en buitendeuren, trappen en zelfs de binnenrenovatie van monumentale panden. Niets is voor ons te gek.

Medewerkers van Henk van Leeuwen Timmerwerken aan het werk

Vakwerk is maatwerk

Waar het wonen en werken betreft, heeft iedereen eigen ideeën en wensen. Wij vertalen deze door goed te luisteren en mee te denken in creatieve, praktische ontwerpen. Wij leveren 100% handwerk, geheel op maat en met oog voor detail. Het materiaal, de afwerking, de stijl: als het niet perfect is, is het wat ons betreft niet af. Van ons kunt u een persoonlijk, eerlijk en zo volledig mogelijk advies verwachten, zodat u de keuze maakt die bij u past, met een eindresultaat waar u écht tevreden over bent. Door middel van persoonlijke begeleiding, flexibele service en een klantgerichte aanpak weten we telkens weer de spijker op zijn kop te slaan.

Medewerkers van Henk van Leeuwen Timmerwerken aan het werk

Eigen werkplaats

Wij ontwerpen en realiseren al onze projecten in onze eigen werkplaats, waar wij beschikken over alle benodigdheden voor houtbewerking. Vervolgens wordt uw nieuwe keuken, trap of badkamer snel en doordacht geplaatst, vanuit een volledig ingerichte mobiele werkplaats bij u aan huis. Wij kunnen ook uit de voeten met materialen als glas, PVC en metalen en beschikken over een eigen spuitinrichting, die uw lievelingskleuren perfect invult.

Onze mensen zijn uit het juiste hout gesneden

Uit het juiste hout gesneden

Het team van Henk van Leeuwen Timmerwerken bestaat uit enthousiaste, creatieve duizendpoten. Vakkundig opgeleid, gemotiveerd en gedreven; iedere medewerker staat garant voor kwaliteit. Dankzij onze veelzijdige samenstelling van tekenaars, timmervaklui, interieurbouwers en interieurspuiters kunnen we bijna elke klus in en om uw huis of bedrijf aanpakken. Voor ons heeft hout geen geheimen!