Keuken op maat

Uw meubelstuk kan gebouwd zijn van de beste materialen, maar als er sprake is van een (kleine) beschadiging is dat vaak het enige wat u nog ziet. Is dit bij u het geval? Dan kunt u bij Henk van Leeuwen uw meubelstuk laten spuiten.
Wij werken samen met een goede meubelspuiterij en garanderen een hoge kwaliteit meubelspuitwerk.

Hoe werkt meubel spuiten?

Bij Henk van Leeuwen kan ieder meubelstuk gespoten worden, van kast tot badmeubel. Ook ijzer en glas kan worden gespoten. Meubels die zijn bewerkt met vethoudende producten, zoals bijenwas of olie, kunnen wij niet behandelen.

Wij maken gebruik van 2 componenten verf; ringvast, chemicaliënbestendig en veilig voor kinderen. In principe zijn alle kleuren en special effects zoals glitter, metallic, marmer etc. op aanvraag beschikbaar. Omdat ieder meubel anders is inspecteren we het meubel eerst. Het kan namelijk zijn dat we uw meubel eerst moeten ontlakken of op een andere manier moeten bewerken voordat het spuitklaar is. Buitenmeubels kunt u ook laten spuiten, echter wordt hier een andere verfsoort voor gebruikt. Voor meer informatie kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen.

Wat kost het spuiten van een meubel?

Dit verschilt per meubel. Als er voorwerk verricht moet worden kan de prijs hoger uitvallen. Wij houden rekening met de volgende factoren:

  • Het formaat van het meubelstuk.
  • De staat waarin het verkeert.
  • Het materiaal waarvan het gemaakt is.

We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom inventariseren wij graag eerst uw wensen en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.