Bent u toe aan verandering in uw interieur? Bij Henk van Leeuwen Timmerwerken helpen wij u met interieurbouw in Limburg. Of u nu op zoek bent naar meubels op maat of uw oude meubels wilt voorzien van een geheel nieuwe look met behulp van meubel renovatie, wij helpen u graag bij het vertalen van uw ideeën in concrete concepten op maat. Ook voor luxe inloopkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Interieurbouw Limburg

Droomt u al jaren van een woonkamer en-suite met prachtige schuifdeuren of meubels die uw eigen interieurstijl vertegenwoordigen? Henk van Leeuwen helpt u graag bij het realiseren van dit totaalplaatje met behulp van interieurbouw in Limburg. De jarenlange kennis, ervaring en écht vakmanschap dragen bij aan het ontwikkelen van praktische en zeer mooi afgewerkte meubelstukken. Wij leveren 100% handwerk en hebben oog voor detail. Hieronder vindt u alvast een greep uit de mogelijkheden.

Meubels op maat | Henk van Leeuwen

Bent u al enige tijd op zoek naar een bepaald meubelstuk, maar lukt het niet om iets te vinden dat perfect aansluit bij hetgeen u in gedachten heeft? Onze experts gaan graag met u in gesprek om erachter te komen wat uw ideeën zijn. Dit vertalen wij vervolgens in unieke meubels op maat.

Meubels op maat
Meubel renovatie | Henk van Leeuwen

Vindt u het zonde om afscheid te nemen van uw meubels omdat ze eigenlijk nog in goede staat zijn? Soms zijn kleine aanpassingen aan uw bestaande meubels genoeg om te zorgen voor een geheel andere look. Of wellicht bent u tevreden over de indeling, maar is uw interieur toe aan renovatie? Wij passen uw meubels of interieur volledig naar uw wens aan. 

Meubel renovatie
Luxe inloopkasten | Henk van Leeuwen

Luxe inloopkasten zijn razend populair vanwege de slimme opbergsystemen en de vele ruimte voor het opbergen van kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast straalt een inloopkast natuurlijk luxe uit. Laat u verrassen door de mogelijkheden. Als interieurbouwer in Limburg realiseren wij samen met u een luxe inloopkast op maat. 

Luxe inloopkasten

Waarom kiezen voor interieurbouw in Limburg van Henk van Leeuwen?

Henk van Leeuwen Timmerwerken uit Susteren (Limburg) is gespecialiseerd in interieurbouw in Limburg en combineert hierbij ambachtelijk vakmanschap met een modern, verfijnd en hedendaags design. Het timmerbedrijf is een familie van experts die iedere dag opnieuw de handen ineenslaan om de meest kwalitatieve deuren op maat, trappen, maatwerk keukens en unieke meubels te ontwerpen. Elk interieur idee wordt hierbij vertaald naar een creatief ontwerp op maat dat geheel aansluit op uw wensen. Dus bent u op zoek naar interieurbouw in Limburg? Neem dan nu contact met ons op.