Henk van Leeuwen is de deurenspecialist voor houten buitendeuren op maat van hoogwaardige kwaliteit. In veel huizen passen standaard deuren niet. Bij ons bent u aan het juiste adres ongeacht uw gewenste afmetingen en beoogde stijl. Alles wordt op maat gemaakt en volledig naar uw wensen. Of u nu een jaren 30, moderne, klassieke of landelijke stijl wilt voor uw voor- of achterdeur.

Hoe gaan wij te werk bij nieuwe buitendeuren?

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen in onze showroom. Hier adviseren wij u graag vrijblijvend over een nieuwe buitendeur op maat onder het genot van een kopje koffie. Wanneer u een nieuwe buitendeur heeft samengesteld komen wij bij u thuis langs om de juiste afmetingen op te nemen. Na het vervaardigen van uw deur komen wij deze monteren wanneer het u uitkomt. Hierna kunt u genieten van uw nieuwe stijlvolle, isolerende, geluidsdempende en inbraakpreventieve buitendeur.

Welk deurbeslag is mogelijk voor mijn voordeur?

Voor het hang- en sluitwerk zijn er veel verschillende opties die u zelf kunt bepalen. Wij hangen uw voor- of achterdeur graag af met heavy duty kogellagerscharnieren. Deze scharnieren voorkomen uithangen van uw deur en zijn tevens voorzien van dievenklauwen. Op het gebied van sloten is alles mogelijk, denk eens aan een cilinderslot, penslot, driepuntslot of nachtslot. Wij zorgen er graag voor dat u zich veilig voelt en adviseren dan ook graag welk soort slot de beste optie is voor uw deur. Al onze buitendeuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zo weet u zeker dat uw nieuwe buitendeur inbraakpreventief is en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe voor- of achterdeur. Daarnaast kunt u ook voor extra opties kiezen zoals een brievenbus in uw voordeur, een tochtvaldorpel, een kierstandhouder, een elektrisch slot of een deurspion.

Wat zijn de kosten van een nieuwe buitendeur op maat?

De kosten van een nieuwe buitendeur op maat is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de volgende zaken die u zelf kunt bepalen:

  • Het materiaal (Het soort hout en eventuele combinatie met kunststof of glas)
  • De afmetingen van de voordeur en eventueel zijraam
  • Het soort deurbeslag
  • Het soort deurkruk
  • Met of zonder kozijn
  • Eventuele extra opties

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Kom langs onze showroom en laat u inspireren.

Eerst voorbeelden van buitendeuren zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.