Buitendeuren op maat zijn vaak onvermijdelijk, zeker wanneer u aan specifieke maten gebonden bent of als u een volledig eigen draai aan uw exterieur wilt geven. Een buitendeur is een sfeerbepalend element van de woning en moet daarom goed passen bij de gevel van het huis en het deurkozijn. Al onze houten buitendeuren worden in onze eigen werkplaats op maat voor u gemaakt. Hierdoor zijn er eindeloze variatiemogelijkheden en hebben wij altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke woonsituatie. Van een voordeur op maat tot een achterdeur op maat en van een garagedeur tot openslaande deuren.

Op zoek naar een andere soort buitendeur op maat? Wij denken graag met u mee! Hieronder bespreken we alvast een greep uit de mogelijkheden.

Onze werkwijze bij een buitendeur op maat

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier adviseren wij u graag vrijblijvend over een nieuwe buitendeur op maat onder het genot van een kopje koffie. Wanneer uw nieuwe buitendeur is samengesteld, komen wij bij u thuis langs om de juiste afmetingen op te nemen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het vervaardigen van uw buitendeur op maat. Als de nieuwe buitendeur klaar is, komen wij deze monteren wanneer het u uitkomt. En dan is het tijd om te genieten van uw nieuwe stijlvolle, geluiddempende, inbraakpreventieve en/of isolerende buitendeur.

Welke soorten buitendeuren zijn er?

De mogelijkheden voor een nieuwe buitendeur op maat zijn ontzettend groot, waardoor Henk van Leeuwen voor iedereen een perfecte maatoplossing kan ontwerpen. U heeft hierbij onder andere de keuze uit een voordeur op maat, een achterdeur op maat of een andere soort buitendeur op maat.

Voordeur op maat

Een houten voordeur geeft een warme uitstraling aan klassieke, moderne of landelijke woningen. Daarnaast staan houten voordeuren bekend om de stevigheid en de lange levensduur. U heeft bij het kiezen van uw nieuwe voordeur de mogelijkheid uit een houten voordeur met of zonder kozijn. Ook een isolerende voordeur behoort tot de mogelijkheden. Deze houdt de kou van buiten tegen middels een extra isolatielaag. Samen ontwerpen we een maatwerk voordeur die perfect aansluit bij uw wensen!

Achterdeur op maat

Wilt u naast een nieuwe voordeur meteen ook de andere buitendeuren vervangen? Ook voor een achterdeur op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze houten buitendeuren hebben een stevige en stijlvolle uitstraling en kunnen qua design helemaal naar wens aangepast worden, zodat ze perfect passen bij uw voordeur op maat en uw andere buitendeuren.

Andere soort buitendeur op maat

Wanneer we het hebben over buitendeuren, denkt men al gauw aan een voordeur of achterdeur, maar buitendeuren omvatten alle deuren die uw woning met de buitenwereld verbinden. Hieronder vallen dus ook garagedeuren, tuinpoorten, balkondeuren en terrasdeuren.

Naar wat voor soort buitendeur op maat u ook op zoek bent, het team van Henk van Leeuwen denkt graag mee in het ontwerpen van een mooie, houten buitendeur.

Welk deurbeslag is mogelijk voor mijn nieuwe voordeur?

Voor het hang- en sluitwerk van buitendeuren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij hangen uw voor- of achterdeur graag af met heavy duty kogellagerscharnieren. Deze scharnieren voorkomen dat uw buitendeur gaat uithangen en zijn tevens voorzien van dievenklauwen. Ook op het gebied van sloten zijn de mogelijkheden oneindig groot. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een cilinderslot, penslot, driepuntslot of nachtslot. Wij hechten veel waarde aan veiligheid en inbraakpreventie en adviseren u dan ook graag welk soort slot de beste optie is voor uw nieuwe voordeur. Al onze buitendeuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een aantal extra opties te kiezen, waaronder een elektrisch slot, brievenbus, tochtvaldorpel, kierstandhouder of een deurspion.

Kosten buitendeur op maat

De exacte kosten van een nieuwe buitendeur op maat zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

  • Het materiaal (houtsoort en een eventuele combinatie met kunststof of glas)
  • De afmetingen van de deur en de eventuele toevoeging van een zijraam
  • Het soort deurbeslag
  • De deurkruk
  • Met of zonder kozijn
  • Eventuele maatwerkoplossingen

Voor een vrijblijvende prijsopgave nodigen we u graag uit voor een afspraak in onze showroom. Wij wisselen graag ideeën met u uit voor slimme, kostenbesparende oplossingen en geven u eerlijk advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Naast buitendeuren op maat, kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe trap op maat, traprenovatie, luxe inloopkasten, keukenrenovatie, maatwerk meubels en maatwerk keukens.

Henk van Leeuwen is uw specialist in buitendeuren

Woont u in Limburg en bent u op zoek naar nieuwe buitendeuren? Henk van Leeuwen is uw deurenspecialist voor houten buitendeuren op maat van hoogwaardige kwaliteit. In veel huizen passen standaard deuren niet, waardoor maatwerk nodig is. Of u nu graag een landelijke, moderne, klassieke of jaren ‘30 stijl wilt voor uw voor- of achterdeur, de mogelijkheden zijn ontzettend groot.

Al onze buitendeuren worden met ambachtelijk vakmanschap vervaardigd door ons team van professionals. Door naar uw wensen te luisteren en naar de constructie van uw woning en buitenruimte te kijken, maken wij uw huis af met buitendeuren op maat die perfect passen bij de uitstraling van uw woning.

Volledige buitenruimte renoveren

Wilt u uw buitenruimte en binnenruimte naadloos in elkaar over laten vloeien? Trek dan uw interieurstijl door in uw outdoor living. Zo creëert u een uniform en rustgevend visueel effect en wordt de buitenruimte echt het verlengstuk van uw interieur. Wist u dat u naast buitendeuren ook bij ons terechtkunt voor een volledige renovatie van uw buitenruimte? Denk hierbij aan tuinpoorten, veranda’s, tuinhuizen en houten vlonders.

Benieuwd hoe Henk van Leeuwen hier een rol in kan spelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Inspiratie voor uw buitendeur op maat?

Wilt u voor uw bezoek aan onze showroom graag eerst nog wat inspiratie opdoen? Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor buitendeuren op maat en schrijf u meteen in voor onze nieuwsbrief! Zo blijft u altijd op de hoogte van onze laatste projecten en de nieuwste interieurtrends.

Email-teken