De verbinding in uw interieur tussen verschillende verdiepingen is uiterst belangrijk. Uw trap vervult voornamelijk een functionele rol. Maar wat als uw trap verouderd is, niet meer in de stijl is die u graag ziet of geen aansluiting heeft met de rest van uw interieur? Een traprenovatie met hout kan de ideale oplossing bieden.

Verander een gesloten trap in een open trap of andersom voor een hele nieuwe uitstraling. Maak efficiënt gebruik van de ruimte achter uw trap door een slimme opbergruimte te maken zoals een moderne kast. Of denk eens aan een Z-trap, sierlijk eenvoudig. Laat het team van Henk van Leeuwen Timmerwerken u helpen. Door naar uw wensen te luisteren en slim naar uw woning te kijken kunnen wij een traprenovatie in Limburg op maat creëren en realiseren.

Hoe werkt een traprenovatie in Limburg?

Afhankelijk van uw wensen wordt de gehele trap voorzien van nieuwe overzettreden en zijwanden, waardoor het eindresultaat de uitstraling heeft van een gloednieuwe massieve trap.

Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: samen met de houten trap kunnen wij ook de lambrisering aanpakken. Verder kunnen we ook muurleuningen, traphekjes, balustrades en de overloop verzorgen. Kraakt uw trap? Met een traprenovatie wordt uw trap niet alleen uit esthetisch oogpunt aangepakt, maar ook geluiddempend gemaakt.

Wat kost een traprenovatie?

Een traprenovatie is in veel gevallen goedkoper dan een nieuwe trap. De exacte kosten zijn afhankelijk van de materialen en eventuele bouwkundige aanpassingen. Bent op zoek naar een traprenovatie in Limburg? Voor een vrijblijvende prijsopgave nodigen we u graag uit voor een afspraak in onze showroom. Wij wisselen graag ideeën met u uit voor slimme, kostenbesparende oplossingen en geven u een eerlijk advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u met een gerust hart uw trap renoveren.

Naast traprenovaties verzorgen wij ook volledige keukenrenovaties in Limburg.

De mogelijkheden van het renoveren van een houten trap

Hout past altijd, ongeacht van welk materiaal uw trap is gemaakt. Er zijn diverse houtsoorten waaruit u kunt kiezen, zoals eiken, gestoomd beuken, esdoorn, mahonie, merbau, weng of bamboe. Combineer hout met een contrasterend stootbord voor een strakke uitstraling. Wilt u een neutrale uitstraling, ga dan voor een lichtere houtsoort. Uiteraard kan iedere houtsoort ook bewerkt worden naar uw specifieke wens.

Deze trappen zijn door het team van Henk van Leeuwen Timmerwerken gerenoveerd. U kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe trap op maat.

Traprenovatie: voor en na

Inspiratie voor uw traprenovatie?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol traprenovaties én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken