Als het opnieuw lakken van uw trap niet meer de beste oplossing is kan een traprenovatie met hout uitkomst bieden. Bij een traprenovatie in Limburg bent u niet gebonden aan dezelfde stijl. Maak bijvoorbeeld van een open trap een gesloten trap. Van de ruimte achter de trap kunt u een kast op maat maken. Zo maakt u efficiënt gebruik van deze ruimte. Of denk eens aan een moderne Z-trap, zoals hiernaast afgebeeld. Sierlijk eenvoudig maar toch erg ingenieus.

Hoe werkt een traprenovatie in Limburg?

Afhankelijk van uw wensen wordt de gehele trap voorzien van nieuwe overzettreden en zijwanden, waardoor het eindresultaat de uitstraling heeft van een gloednieuwe massieve trap.

Er wordt extra aandacht besteed aan de afwerking van de trap en het trapgat. Handig: samen met de trap kunnen wij ook de lambrisering aanpakken. Verder kunnen we ook muurleuningen, traphekjes, balustrades en de overloop verzorgen. Kraakt uw trap? Met een traprenovatie wordt uw trap niet alleen uit esthetisch oogpunt aangepakt, maar ook geluiddempend gemaakt.

Wat kost een traprenovatie?

Een traprenovatie is in veel gevallen goedkoper dan een nieuwe trap. De exacte kosten zijn afhankelijk van de materialen en eventuele bouwkundige aanpassingen. Bent op zoek naar een traprenovatie in Limburg? Voor een vrijblijvende prijsopgave nodigen we u graag uit voor een afspraak in onze showroom. Wij wisselen graag ideeën met u uit voor slimme, kostenbesparende oplossingen en geven u een eerlijk advies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Verschillende uitstralingen

Hout past altijd, ongeacht van welk materiaal uw trap is gemaakt. Er zijn diverse houtsoorten waaruit u kunt kiezen, zoals eiken, gestoomd beuken, esdoorn, mahonie, merbau, weng of bamboe. Combineer hout met een contrasterend stootbord voor een strakke uitstraling. Wilt u een neutrale uitstraling, ga dan voor een lichtere houtsoort. Uiteraard kan iedere houtsoort ook bewerkt worden naar uw specifieke wens.

Voorbeelden van een traprenovatie in Limburg zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor traprenovaties én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste interieurtrends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.

Hieronder ziet u een tweetal uitgevoerde renovaties door Henk van Leeuwen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en transformeer uw woning met een gerenoveerde trap.

Traprenovatie: voor en na