Als u maar beperkte ruimte heeft in een kamer dan is iedere centimeter waardevol. Openslaande kastdeuren zijn dan niet erg handig. Een schuifdeurkast kan de ideale oplossing zijn om uw ruimte optimaal te benutten. Schuifdeurkasten kunnen namelijk gemaakt worden in vele soorten en maten waardoor er geen centimeter ruimte meer verloren gaat. Ook draagt een schuifdeurkast bij aan een strak design van uw ruimte.

Schuifdeurkast op maat

Bij het op maat laten maken van een schuifdeurkast zijn er oneindig veel mogelijkheden. Of uw ruimte nu een handige indeling nodig heeft of vraagt om een oogstrelend design, Henk van Leeuwen helpt u graag aan de ideale schuifdeurkast. Laat u verrassen door ambachtelijk vakmanschap.

Wat kost een schuifdeurkast op maat?

U kunt een schuifdeurkast op maat laten maken in alle soorten en maten. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren waar u zelf invulling aan geeft.

  • De afmetingen van de schuifdeurkast (hoogte, breedte en diepte)
  • Het materiaal van de schuifdeurkast (hout, kunststof, rvs, staal etc.)
  • De indeling van de schuifdeurkast (planken, rekken, manden, kledingstang etc.)
  • Extra opties zoals bijvoorbeeld spiegels, extra lades of verlichting.

Uw schuifdeurkast op maat kan volledig worden afgestemd op iedere plek in huis. Of u nu op zoek bent naar een schuifdeurkast voor in de keuken, garage of slaapkamer. Wij inventariseren graag eerst uw wensen en maken vervolgens geheel vrijblijvend een passende offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Welk hout is er mogelijk bij een schuifdeurkast?

Bij het maken van een schuifdeurkast kan gebruik worden gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kiezen uit diverse soorten hout zoals hogedruklaminaat, afgewerkt plaatmateriaal of massief hout. Qua afwerking zijn er natuurlijk ook meerdere opties, zo kunnen wij werken met glas of verlichting.

Vele klanten zijn u voorgegaan en hebben hun wensen laten vervullen door Henk van Leeuwen Timmerwerken. Klik op de foto’s voor voorbeelden van unieke schuifdeurkasten.

Ons vakmanschap komt het best tot uiting in een aantal specialismes.

Eerst inspiratie voor uw nieuwe schuifdeurkast?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie voor uw schuifdeurkast én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends. Neem gerust uw ideeën mee naar de showroom. Wij vertalen uw wensen graag in een compleet ontwerp!

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.