Met een houten veranda of terrasoverkapping op maat kunt u het hele jaar van uw tuin genieten ongeacht het weer. Zoek lekker de schaduw op tijdens de warme perioden en verleng de zomer wanneer de temperaturen weer dalen. In combinatie met een heater kunt u zelfs in de winter behaaglijk buiten zitten. Ideaal voor de buitenmens!

Daarnaast heeft een aanbouw nog meer voordelen zoals bescherming van uw tuinmeubels, extra leefruimte, een droge inloop naar binnen, waardevermeerdering van uw woning, bescherming van ramen en kozijnen, windstil en een sneeuwvrij terras.

 

Welke opties zijn er voor een houten veranda of terrasoverkapping op maat?

Allereerst kunt u kiezen of u een open of een gesloten veranda wilt. Eén ding is zeker. In beide gevallen zal het extra sfeer brengen en meer mogelijkheden bieden. Daarnaast kunt u uw veranda uitbreiden met bijvoorbeeld terrasverwarmers, zonwering, verlichting, glazen schuifpanelen, zonwerend glas en meer.

Henk van Leeuwen maakt uitsluitend houten veranda’s van hoogstaande kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat zij water-, regen- en windbestendig zijn. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin. Daarnaast wordt er uitsluitend maatwerk geleverd waardoor deze optimaal bij uw wensen, tuin en woning aansluit. Kies bijvoorbeeld uit een strak/moderne stijl, landelijk of klassiek.

 

Wat kost een houten veranda of terrasoverkapping op maat?

De kosten van een hangen af van de volgende zaken die u zelf kunt bepalen:

  • Breedte, grootte en hoogte van de veranda
  • Open of dichte veranda (isolatie)
  • Benodigde fundering
  • Eventuele lichtkoepel of lichtstraat
  • Eventuele extra opties

Na het inventariseren van uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte. Zo zult u nooit voor verrassingen komen te staan. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te komen doen in onze showroom.

Eerst voorbeelden van veranda’s en terrasoverkappingen zien?

Ga dan alvast aan de slag op onze Pinterest-pagina boordevol inspiratie én schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Blijf op de hoogte van onze laatste projecten en volg de nieuwste trends.

Email-teken

Met onze nieuwsbrief geven wij graag een kijkje in de keuken en blijft u op de hoogte van onze laatste projecten.