Interieur op maat

Ruud en Tiny verhuisden naar hun nieuwe, moderne woning, gelegen aan een rustig begijnhof in Sittard. Met een voorliefde voor interieurontwerp, design, strakke lijnen en de Rietveld stijl, wist Tiny al snel precies hoe haar nieuwe huis er uit moest gaan zien en welke meubels daarbij pasten. Na één blik in de showroom van Henk van Leeuwen timmerwerken in Susteren was het koppel ervan overtuigd dat ze hier de kwaliteit en het vakmanschap gevonden hadden dat ze zochten.

“Voor ons nieuwe huis besloten we meubels op maat te laten maken. Deels omdat we zo onze eigen stijl konden bepalen, maar ook omdat de meubels een aantal functies moesten vervullen en goed ingepast moesten worden in onze alles-behalve- standaard woning. We gingen dus op zoek naar een vakkundige partij die onze woonwensen kon uitvoeren,” vertelt Tiny. Na een bezoek aan de showroom waren we overtuigd. De persoonlijke aanpak en de veelzijdige showroom maakten een degelijke en betrouwbare indruk. De keuze was dan ook snel gemaakt.”

Na veel meten, overleg en schetsen hebben we de ontwerpen vastgesteld en werd er een werktekening gemaakt. We bestelden een hoekvormige kastenwand en een bureau-wandmeubel waarin een ombouw voor een ijzeren draagbalk in het plafond werd meegenomen, zodat deze onderdeel werd van het geheel.”

“Daarnaast hebben we een televisiemeubel laten maken, gespoten in antraciet, met hoogglans metallic deuren. Ten slotte waren we in de showroom gevallen voor de trapbekleding van mFLOR, met een RVS balustrade. Henk van Leeuwen heeft absoluut vakmensen in dienst, die zichtbaar plezier hebben in hun werk en secuur zijn tot op de millimeter.  We zijn diktevreden en kunnen deze vakmensen dan ook aan iedereen aanbevelen!”