Trap met loopbrug en vide

Dit bijzondere project voerden wij uit in de schuur van een oude boerderijwoning. Het pand is geheel opgeknapt en omgevormd tot een woning, bestaande uit drie naast elkaar gelegen ruimtes. De middelste ruimte bestond uit een hoge hal met een lagere hooischuur. Bovenop de hooischuur werd een woonkamer gerealiseerd en onderin de ruimte een eetkamer. Om deze elementen met elkaar én met de naastgelegen ruimtes te verbinden, ontwierpen wij een trap met een vide en loopbrug. De trap verbindt de eetruimte met de woonkamer, terwijl de loopbrug een verbinding legt tussen de woonruimtes aan de linker- en rechterkant van het gebouw.

Het gehele project werd uitgevoerd in 100% natuur eiken, met veiligheidsglas voor de balustrades. Het was voor ons team een groot plezier om aan deze opdracht te werken, omdat wij ons vakmanschap in al haar facetten naar voren konden laten komen. Wij zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Kom naar onze showroom