Bent u toe aan een nieuwe keuken, maar bent u tevreden over de huidige indeling? Dan kunt u uw keuken ook opknappen met een vakkundige keukenrenovatie. Door bijvoorbeeld kastdeuren, ladefronten, het werkblad te vervangen krijgt uw keuken een compleet nieuwe en frisse look. Zo kunt u zeer gemakkelijk van een oude keuken een strakke keuken, een luxueuze keuken of juist een gezellige keuken maken.

Bij een keukenrenovatie hoort ook vaak nieuwe (inbouw)apparatuur. Soms moeten er dan aanpassingen in de keuken worden gedaan. Wij bedenken een passende en slimme oplossing voor iedere keuken, geheel op maat.

Keuken renoveren
Keuken renovatie

Uw huis neemt in waarde toe wanneer u uw keukenrenovatie zal uitbesteden bij onze vakkundige professionals. Een keukenrenovatie is daarom ook een goede optie als u uw huis wilt verkopen.

Wilt u uw keuken meenemen naar het nieuwe huis? Dan kunt u de keuken op maat laten maken.

Wat kost een keuken renoveren?

In de meeste gevallen kost een keukenrenovatie minder dan een nieuwe keuken. Wat een keukenrenovatie precies kost hangt natuurlijk af van uw specifieke wensen, de grootte van de keuken en de apparatuur. Nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd kunnen wij handige tips en een eerlijk advies geven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Met zijn jarenlange ervaring is Henk van Leeuwen de keukenrenovatie specialist. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.